Ελλάδα – Κροατία 11-12: Οι δηλώσεις των Κραβαρίτη, Τούτσακ

Η Εθνική δεν τα κατάφερε κόντρα στην Κροατία στον Πειραιά. Οι δηλώσεις των Δημήτρη Κραβαρίτη, Ίβιτσα Τούτσακ μετά το τέλος της αναμέτρησης, 

Ελλάδα – Κροατία 11-12: Οι δηλώσεις των Κραβαρίτη, Τούτσακ

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, αντιμετώπισε την Κροατία στην πρεμιέρα του World League (ήττα 12-11).

Η Εθνική δεν είχε στον πάγκο τον Θοδωρή Βλάχο και την ομάδα κοουτσάρισαν ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης με τη συμβολή του Ηλία Μαχαίρα.

«Η Κροατία φάνηκε μέσα στο παιχνίδι περισσότερο έτοιμη από την δική μας ομάδα. Είχε κάνει και ένα καμπ με το Μαυροβούνιο, ενώ εμείς είχαμε λιγότερες μέρες προετοιμασίας. Στο τρίτο οκτάλεπτο υποπέσαμε σε κάποια λάθη, ήρθε και η κούραση, καταφέραμε και ισοφαρίσαμε 9-9 αλλά η Κροατία ξέφυγε δυο γκολ και τελικά νίκησε. Χρησιμοποιήσαμε κάποια νέα παιδιά, η Ελλάδα είναι η ασημένια Ολυμπιονίκης του Τόκιο, χρειάζεται υπομονή, αφοσίωση και πολύ δουλειά», είπε ο τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης.

Ο κόουτς της Κροατίας, Ίβιτσα Τούτσακ είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη μας στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πολύ σημαντικό για τη νίκη μας ήταν το ποσοστό 9/14 στον παίκτη παραπάνω. Είδα κάποια σημαντικά στοιχεία που ήθελα, και θα ετοιμαστούμε πλέον για τις επόμενες υποχρεώσεις μας».