Κύπελλο Σερβίας: Στον τελικό η Νόβι Μπέογκραντ του Βλαχόπουλου, αντίπαλος η Ραντνίτσκι (pics)

Η Νόβι Μπέογκραντ του Άγγελου Βλαχόπουλου προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας στο πόλο. Κέρδισε 8-5 την Παρτιζάν στον πρώτο ημιτελικό του final 4 και θα παίξει την Τρίτη (28/12, 20.00) με τη Ραντνίτσκι (επικράτησε 9-8 του Ερυθρού Αστέρα) για την «κούπα».

Κύπελλο Σερβίας: Στον τελικό η Νόβι Μπέογκραντ του Βλαχόπουλου, αντίπαλος η Ραντνίτσκι (pics)

Με τον διεθνή περιφερειακό, Άγγελο Βλαχόπουλο να σημειώνει δύο γκολ, η Νόβι Μπέογκραντ επικράτησε 8-5 (4-1, 1-2, 2-1, 1-1) της Παρτιζάν στο final 4 του Κυπέλλου Σερβίας και προκρίθηκε στον τελικό της Τρίτης (28/12, 20.00).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο LEN Champions League προηγήθηκε 4-0 αλλά η Παρτιζάν επέστρεψε (4-3, 5-4) αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Με γκολ των Βλαχόπουλου, Γκογκόφ, Στράνια Ράσοβιτς η διαφορά πήγε πάλι στα τέσσερα τέρματα (8-4) και τα πάντα κρίθηκαν με την Παρτιζάν να μειώνει απλά σε 8-5.

Αντίπαλος στον τελικό της Τρίτης (28/12, 20.00), η Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς. Επικράτησε 9-8 στον δεύτερο ημιτελικό του Ερυθρού Αστέρα, που πέρσι είχε πάρει το Κύπελλο.

Η Ραντνίτσκι, πρωταθλήτρια Σερβίας, επίσης αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του LEN Champions League, ήταν καλύτερη, είχε το προβάδισμα συνεχώς και στο τέλος η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα επέστρεψε.

Μάλιστα ο Τάνκοσιτς στο φινάλε είχε την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στα πέναλτι αλλά αστόχησε…