Η ΕΣΟΑ τίμησε την «ασημένια» Ολυμπιονίκη Εθνική ομάδα των Ανδρών

H Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) τίμησε την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Τόκιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ΕΣΟΑ τίμησε την «ασημένια» Ολυμπιονίκη Εθνική ομάδα των Ανδρών

Λαμπρή ήταν η παρουσία των ανθρώπων του Υγρού Στίβου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ), κατά τη οποία υποδέχτηκε και βράβευσε όλους τους Olympians που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020» καθώς και τους προπονητές τους.

Παράλληλα όλοι οι παριστάμενοι Olympians στην Εκδήλωση έλαβαν τα Certificate of Recognition και post nominal pins «ΟLY» από την World Olympians Association. Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΕ, Γιάννης Γιαννουρής.

Κορυφαία στιγμή της εμβληματικής και συνάμα συγκινητικής εκδήλωσης που έγινε στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αποτέλεσε η βράβευση της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020».

Παρέστησαν, ο Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Προέδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και πλήθος μελών της Ολυμπιακής οικογένειας.

Στην ομιλία της, η Πρόεδρος της ΕΣΟΑ Βούλα Κοζομπόλη, ζήτησε από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου του Ζαππείου, για την οποία ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε.