Βλάχος: «Εξαιρετική ομάδα η Ισπανία»

Ο κόουτς της Εθνικής πόλο αναγνώρισε τις δυσκολίες του ματς της Τρίτης (24/7) με την Ισπανία. Γεννηδουνιάς: «Χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας».

Βλάχος: «Εξαιρετική ομάδα η Ισπανία»

Με την εμφατική νίκη επί της Γερμανίας η Εθνική μας ομάδα πόλο των Ανδρών πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο που ήταν η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έχοντας τώρα μπροστά της τον ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα της προσεχούς Τρίτης (24/7, 19:30) με αντίπαλο τη διοργανώτρια Ισπανία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της «γαλανόλευκης» Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τη νίκη επί των Γερμανών και παράλληλα αναγνώρισε τις δυσκολίες του επερχόμενου ματς με τους Ισπανούς:

«Το παιχνίδι με τη Γερμανία ήταν πιο εύκολο απ' ό,τι περιμέναμε, όμως μας προετοίμασε γι' αυτό που ακολουθεί, που θα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του τουρνουά. Θα παίξουμε με την Ισπανία, σε ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα. Είναι οι διοργανωτές και τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλό τους παίζοντας πολύ καλά. Θα πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να κερδίσουμε».

Από πλευράς παικτών ο Ντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε χαρούμενος για την πρόκριση στους «8», σχολιάζοντας και τη μάχη που ακολουθεί κόντρα στη διοργανώτρια:

«Από το ξεκίνημα είχαμε το μυαλό μας να φτάσουμε στα προημιτελικά και είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τον στόχο μας. Παίξαμε πολύ καλά στο μισό κομμάτι του αγώνα (σ. με τη Γερμανία). Θα είναι πολύ χρήσιμο για μας να κοιτάξουμε στο βίντεο και να δούμε τι κάναμε καλά, ώστε να το κάνουμε ξανά στον επόμενο αγώνα. Τώρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό αλλά και συναρπαστικό παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία στην έδρα της και μπροστά στους δικούς της φιλάθλους».