Στο ΚΟΕ TV το Φάληρο - Άρης και όχι το ΑΕΚ - Ολυμπιακός για την Α1 πόλο των ανδρών!

Απίθανα πράγματα με την Ομοσπονδία να επιλέγει να μεταδώσει ζωντανά από το ΚΟΕ TV το Π. Φάληρο – Άρης (13/11, 15.00) για την Α1 ανδρών και όχι το ΑΕΚ – Ολυμπιακός (13/11, 20.00)! Το φοβερό είναι πως στις γυναίκες η Ομοσπονδία θα μεταδώσει το ΑΕΚ – Ηλυσιακός που ξεκινά στις 21.30 το Σάββατο (13/11) στο ίδιο κολυμβητήριο (Ηλιούπολη) που παίζουν οι άνδρες!

Στο ΚΟΕ TV το Φάληρο - Άρης και όχι το ΑΕΚ - Ολυμπιακός για την Α1 πόλο των ανδρών!

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας που θα πουλούσε και ακριβά το πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών αλλά δεν υπήρξε συμφωνία με κάποιο κανάλι, μεταδίδει όπως είναι γνωστό τις αναμετρήσεις πόλο α1 ανδρών και γυναικών από το KOE TV. Εξαιρετική προσπάθεια και χίλια μπράβο αλλά...

Θα πρέπει να υπάρξει μια απάντηση από τον πρόεδρο της ΚΟΕ, Κυριάκο Γιαννόπουλο και τους συνεργάτες του για το πως επιλέγονται τα ματς που θα μεταδοθούν ζωντανά από το κανάλι της ομοσπονδίας.

Το λέμε αυτό γιατί το Σάββατο (13/11) διεξάγεται το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στους άνδρες στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης στις 20.00 αλλά η ΚΟΕ επέλεξε να μεταδώσει το Π. Φάληρο – Άρης. Παίζουν δηλαδή ΑΕΚ – Ολυμπιακός στους άνδρες και η ΚΟΕ θα μας δείξει το ματς του προτελευταίου με τον τελευταίο στην βαθμολογία του Α’ Ομίλου.

Δεν αρκεί μόνο το ακριβό συμβόλαιο

Το φοβερό είναι πως μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός στους άνδρες, ακολουθεί η αναμέτρηση ΑΕΚ – Ηλυσιακός στις γυναίκες στις 21.30.

Αυτό το ματς θα μεταδοθεί από το ΚΟΕ TV. Δηλαδή στις 20.00 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης δεν μπορεί να βρίσκεται το ΚΟΕ TV για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός και μπορεί να βρίσκεται στις 21.30 για το ΑΕΚ – Ηλυσιακός στις γυναίκες;

Για εκείνους μάλιστα που δεν γνωρίζουν, πρέπει να πούμε πως φέτος η ΑΕΚ στο πόλο ανδρών είναι ενισχυμένη, έπαιξε και στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της και πάντα ένα ΑΕΚ – Ολυμπιακός σε όποιο άθλημα κι αν είναι έχει ενδιαφέρον.

Δεν έχουμε γράψει τίποτα από την αρχή της σεζόν και φυσικά δεν υπάρχει λόγος κάθε αγωνιστική το ΚΟΕ TV να δείχνει τα ματς του Ολυμπιακού σε άνδρες και γυναίκες. Δεν λέμε αυτό.

Απλά ρωτάμε πώς γίνεται η επιλογή των αγώνων και γιατί από τη στιγμή που το βράδυ του Σαββάτου (13/11) το ΚΟΕ TV θα είναι στην Ηλιούπολη για το ΑΕΚ – Ηλυσιακός στις γυναίκες, δεν μπορεί να βρίσκεται και μια ώρα περίπου νωρίτερα στο ίδιο κολυμβητήριο για το ΑΕΚ – Ολυμπιακός στους άνδρες;

Είναι η δεύτερη φορά που προκαλεί ερωτηματικά η επιλογή της ΚΟΕ. Η πρώτη ήταν την περασμένη εβδομάδα.

Πρεμιέρα για την Α1 γυναικών με το κλασικό και παραδοσιακό ντέρμπι Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός στον Λαιμό και η ΚΟΕ επέλεξε το Εθνικός – Γλυφάδα!

Δηλαδή ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός, ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός πήγε στον Λαιμό να παίξει με τη Βουλιαγμένη, στο μεγάλο ντέρμπι της πρεμιέρας και εμείς είδαμε το Εθνικός – Γλυφάδα...