Μαρινάκης: «Συναισθηματικά νιώθω κοντά στο πόλο» (vid)

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Κυριακής (7/11) παρέδωσε στους πολίστες την επιταγή με το πριμ που τους είχε υποσχεθεί, για την ξέφρενη πορεία τους και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μαρινάκης: «Συναισθηματικά νιώθω κοντά στο πόλο» (vid)

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά την παράδοση του πριμ στην Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών:

«Συγχαρητήρια, γιατί πετύχατε μία τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας. Αυτό που είπατε και σκεφτήκατε, ήταν ότι η χώρα μας, εκείνη την περίοδο δοκιμαζόταν με τις πυρκαγιές και τα μισά χρήματα έχουν πάει ήδη στους ανθρώπους οι οποίοι δοκιμάστηκαν σε αυτές τις πυρκαγιές. Να συνεχίσετε έτσι. Και πρώτα από όλα για την εθνική ομάδα και για την ομάδα μας, που πιστεύω ότι έχουμε και εμείς προσφέρει στη χώρα μας πολλά, με όλους εσάς και με τον προπονητή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το πριμ στους πολίστες (pics)

Για εμένα το πόλο συναισθηματικά είναι ένα άθλημα με το οποίο νιώθω κοντά. Και ο πατέρας μου όταν ξεκίνησε στον Ολυμπιακό, ήταν έφορος στην ομάδα, πριν πολλά χρόνια, τη δεκαετία του '70. Θυμάμαι από μικρός που και κολύμπαγα, αλλά πήγαινα και στην πισίνα και παρακολουθούσα αγώνες και για αυτό είμαι και συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα του πόλο. Για άλλη μία φορά θέλω να σας συγχαρώ. Συνεχίστε έτσι και εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Δεν έχει σημασία αν παίζετε σε κάποια άλλη ομάδα, εγώ το βλέπω να κάνουμε για τη χώρα μας κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός, οπωσδήποτε, είναι η καλύτερη ομάδα. Δεν το κρύβουμε αυτό. Θέλουμε το καλύτερο, θέλουμε να προχωρήσουμε πάλι στην Ευρώπη και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, για να είναι και ο κόσμος μας ευχαριστημένος και εμείς οι ίδιοι να βλέπουμε ότι και οι θυσίες που γίνονται και τα χρήματα που πληρώνουμε πιάνουν τόπο. Σας ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά, να είστε δυνατοί».