Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το πριμ στους πολίστες (pics)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ιωνικό παρέδωσε στους πολίστες την επιταγή με το πριμ που τους είχε υποσχεθεί.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το πριμ στους πολίστες (pics)

Η Εθνική ομάδα του πόλο έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες με την επιτυχία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από μία εντυπωσιακή πορεία πήρε το ασημένιο μετάλλιο και ανάγκασε όλη την Ελλάδα να υποκλιθεί σε αυτά τα παιδιά.

Τότε η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε κάνει γνωστό πως ο πρόεδρος της, Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει πριμ στην Εθνική ομάδα τη μεγάλη της επιτυχία. Όπως είχε γίνει γνωστό ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας πριμοδότησε τους πολίστες μας με το ποσό των 200.000 ευρώ.

Οι ασημένιοι Ολυμπιονίκες μας βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και από τα επίσημα του γηπέδου παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Μετά το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε στους πολίστες μας την επιταγή με το ποσό των 100.000 ευρώ.

Τα άλλα 100.000 ευρώ θα παραδοθούν απευθείας στους πυρόπληκτούς όπως ήταν η επιθυμία του Θοδωρή Βλάχου και των παικτών του.