Champions League πόλο: Αποκλεισμός στην τριπλή ισοβαθμία για Απόλλωνα που νίκησε τη Μονπελιέ 15-14

Άτυχος στάθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος μπορεί να πήρε τη νίκη σήμερα (10/10) επί της Μονπελιέ με 15-14, όχι όμως και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League πόλο ανδρών εξαιτίας της τριπλής ισοβαθμίας που προέκυψε.

Champions League πόλο: Αποκλεισμός στην τριπλή ισοβαθμία για Απόλλωνα που νίκησε τη Μονπελιέ 15-14

Στην τριπλή ισοβαθμία που επήλθε τελικά στην κορυφή της βαθμολογίας του Δ' ομίλου της Β' προκριματικής φάσης του Champions League υδατοσφαίρισης, στο Ζάγκρεμπ, έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη νίκησε στον αγώνα της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής τη γαλλική Μονπελιέ με 15-14, αλλά αμέσως μετά -στο τελευταίο ματς- η Μλάντοστ Ζάγκρεμπ επιβλήθηκε του Ερυθρού Αστέρα 9-8, με γκολ των Κροατών 28 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη. Έτσι και οι τρεις ομάδες, που έχουν από δύο νίκες και μία ήττα, ισοβάθμησαν στους 6 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου ευνοήθηκαν τελικά ο Ερυθρός Αστέρας ως πρώτος και η Μλάντοστ ως δεύτερη.

Η ήττα του Απόλλωνα με 6 γκολ διαφορά από τον Ερυθρό Αστέρα έπαιξε τον ρόλο της στη διαφορά τερμάτων μεταξύ των τριών. Τέταρτη και τελευταία στη βαθμολογία κατετάγη η Μονπελιέ με κανέναν βαθμό.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 14-15

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-4, 5-5, 4-2.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ (Φαμπιέν Βασέρ): Άντριτς, Πιοτ 1, Βιλκό-Λαμπέρ 1, Ντελά 1, Βασέρ, Μούστουρ 2, Ιβάνκοβιτς 2, Αλφόνσο-Πόζο 2, Κάλινιτς 3, Ζίβκοβιτς Ν. 2, Ζίβκοβιτς Ι., Σπιλιαέρ, Γκαρσία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας, Μόκκας, Γωνιωτάκης-Κορδεράς, Τουρκομένης, Γκουσάροβ 3, Χονδροκούκης 3, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 2, Τσολακούδης, Σολανάκης 4, Καβουσανός.