Υδατοσφαίριση: Η αποστολή της Εθνικής νέων γυναικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Η εθνική ομάδα πόλο των νέων γυναικών αναχωρεί την Πέμπτη (7/10) για τη Νετάνια του Ισραήλ προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα από τις 10 έως τις 16 Οκτωβρίου. Οι δεκαπέντε αθλήτριες που συγκροτούν την αποστολή.

Υδατοσφαίριση: Η αποστολή της Εθνικής νέων γυναικών για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Στη Νετάνια για τη 14η συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 16 Οκτωβρίου, μεταβαίνει την Πέμπτη (7/10) η εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης νέων γυναικών (Κ20).

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής 15 πολίστριες: Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ελευθερία Φουντωτού, Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Τίνα Καϊάφα, Ελένη Κανετίδου, Ευαγγελία Καρύτσα, Ευφροσύνη Κατσιμπρή, Ιουλία-Άννα Κοντονή, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία-Σωτηρία Ρακιντζή, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Κατερίνα Ζαφειράκη.

Μαζί τους θα βρίσκονται η ομοσπονδιακή προπονήτρια Αλεξία Καμμένου, η συνεργάτιδά της Ευτυχία Καραγιάννη, ο φυσιοθεραπευτής Σταμάτης Φώτογλου και η έφορος και υπεύθυνη γυναικείας υδατοσφαίρισης, μέλος του ΔΣ της ΚΟΕ, Εύη Μωραϊτίδου.

Την Παρασκευή (8/10) πρόκειται να μεταβεί στο Ισραήλ και ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Χατζηγούλας, ενώ στις 14 του μηνός θα ταξιδέψει στη Νετάνια και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Οι όμιλοι του Παγκοσμίου

Α': ΕΛΛΑΔΑ, Σλοβακία, Ιταλία, Γερμανία.

Β': Νότια Αφρική, Γαλλία, Ολλανδία, Ισπανία.

Γ': Ισραήλ, Αργεντινή, Σερβία, Περού.

Δ': Βραζιλία, Ουγγαρία, Ρωσία, Ουζμπεκιστάν.

Οι αγώνες της Εθνικής στον όμιλο (τοπικές ώρες)

Κυριακή (10/10), 09.00: Ελλάδα - Ιταλία

Δευτέρα (11/10), 20.30: Ελλάδα - Σλοβακία

Τρίτη (12/10), 16.00: Ελλάδα - Γερμανία