Στη Βουδαπέστη οι Γιαννόπουλος, Γιαννουρής

Στη Βουδαπέστη θα μεταβούν την Πέμπτη (23/9), ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, Κυριάκος Γιαννόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΕ, Γιάννης Γιαννουρής.

Στη Βουδαπέστη οι Γιαννόπουλος, Γιαννουρής

Για την Ουγγαρία και συγκεκριμένα τη Βουδαπέστη αναχωρούν την Πέμπτη (23/9), οι Κυριάκος Γιαννόπουλος, Γιάννης Γιαννουρής. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ και ο Γενικός Διευθυντής της, θα εκπροσωπήσουντην Ομοσπονδία στο Len Congress της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) που θα πραγματοποιηθεί στην ουγγρική πρωτεύουσα το διήμερο 24, 25 Σεπτεμβρίου.

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ για το ταξίδι στη Βουδαπέστη των Κυριάκου Γιαννόπουλου, Γιάννη Γιαννουρή.

«Στο ετήσιο Len Congress της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που, φέτος, πραγματοποιείται στη Βουδαπέστη το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, θα εκπροσωπήσει την ΚΟΕ, ο Πρόεδρος της Κυριάκος Γιαννόπουλος που αναχωρεί – με τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Γιάννη Γιαννουρή – αύριο (23/9, 13.55) μέσω Ζυρίχης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της LEN, την Παρασκευή (24/9) θα πραγματοποιηθούν το Len Bureau (10.00 ώρα Ελλάδας), λίγο πιο μετά (12.00) το μίτινγκ για το Κάλενταρ όλων των αθλημάτων για το 2022 και το απόγευμα (από τις 17.30) οι συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των εθνικών ομοσπονδιών για τα επί μέρους μίτινγκ και τουρνουά των αθλημάτων.

Την επομένη (25/9) στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί το Len Congress», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.