Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Εφήβων: Με Ρουμανία η Ελλάδα την Τετάρτη (15/9) και στο βάθος Μαυροβούνιο

Η Ρουμανία αντίπαλος της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Εφήβων στη Μάλτα. Σπριντ στις 18.30 την Τετάρτη (15/9). Με νίκη η «γαλανόλευκη» θα παίξει με το Μαυροβούνιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Εφήβων: Με Ρουμανία η Ελλάδα την Τετάρτη (15/9) και στο βάθος Μαυροβούνιο

Η Εθνική ομάδα των Εφήβων μετά την ήττα από τη Σερβία με 9-8, θα αναμετρηθεί οριστικά με τη Ρουμανία την Τετάρτη (15/9, 18.30) και με νίκη θα περάσει στα προημιτελικά εκεί όπου περιμένει το Μαυροβούνιο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Μαχαίρας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για το συγκλονιστικό ματς με τη Σερβία, αλλά και για τη συνέχεια ενόψει Ρουμανίας, λέει ότι η ομάδα δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, αλλά τονίζει ότι κοιτά σοβαρά παιχνίδι με παιχνίδι.

«Ήμασταν απολύτως ανταγωνιστικοί στον αγώνα με τη Σερβία, κοντράραμε στα ίσα το μεγάλο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο και διεκδικήσαμε μέχρι το τέλος τη νίκη. Δεν μας έφτανε η ισοπαλία, χρειαζόμασταν οπωσδήποτε νίκη, διότι δεν ευνοούμασταν στην ισοβαθμία -στα γκολ- κι έτσι έπρεπε να ρισκάρουμε και στο τέλος χάσαμε στις λεπτομέρειες.

Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποια εύκολα γκολ κι αυτά τα λάθη τα εύκολα στην επίθεση, οδήγησαν σε γκολ στην άμυνά μας. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας λόγω ηλικίας τα οποία θα διορθώσουμε στη συνέχεια.

Δείξαμε, όμως, μια καλή εικόνα, απειλήσαμε την καλύτερη ομάδα του τουρνουά και μακάρι να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και στα επόμενα παιχνίδια. Κρατάμε τα καλά στοιχεία, θα βελτιώσουμε λάθη σε άμυνα και επίθεση και θα πάμε για το καλύτερο.

Δείξαμε ότι δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Κοιτάμε, όμως ένα ένα τα παιχνίδια. Οφείλουμε κατ' αρχάς να κερδίσουμε -εύκολα ή δύσκολα- τη Ρουμανία στον χιαστί και μετά να δούμε τον καθοριστικό προημιτελικό με το Μαυροβούνιο».