Συνελήφθη ο δράστης της κλοπής στο αυτοκίνητο του Αργυρόπουλου

Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Τόκιο με την εθνική ομάδα πόλο των ανδρών Στέλιος Αργυρόπουλος είχε πέσει θύμα κλοπής στον Πειραιά μόλις είχε φτάσει από την Ιαπωνία στις 11 Αυγούστου

Συνελήφθη ο δράστης της κλοπής στο αυτοκίνητο του Αργυρόπουλου

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, η υπόθεση της κλοπής από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του Ολυμπιονίκη του πόλο Στέλιου Αργυρόπουλου.

Η κλοπή είχε γίνει στις 11 Αυγούστου στον Πειραιά, καθώς ο Αργυρόπουλος μόλις είχε αφιχθεί από το Τόκιο και βρέθηκε στην πόλη για να συμμετάσχει σε κάποιες εκδηλώσεις.

Είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του με όλα τα πράγματά του μέσα, εκτός όμως από το ασημένιο μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων, το οποίο είχε μαζί του ο διεθνής πολίστας.

Έκλεψαν τον Ολυμπιονίκη πολίστα Στέλιο Αργυρόπουλο

Ο δράστης έσπασε δύο τζάμια του σταθμευμένου οχήματος, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε βαλίτσα και τρεις τσάντες, που περιείχαν διάφορα αντικείμενα και τα ρούχα του αθλητή.

Από τις έρευνες των αστυνομικών, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ αναζητείται συνεργός του.