Εθνική πόλο: Την Τετάρτη (11/8) η επιστροφή

Την Τετάρτη (11/8 12.20) γυρίζει από το Τόκιο η αποστολή της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, που έφτασε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Εθνική πόλο: Την Τετάρτη (11/8) η επιστροφή

Για την Τετάρτη (11/8) το μεσημέρι (12.20) είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, από το Τόκιο. Μάλιστα θα διεξαχθεί και συνέντευξη Τύπου όπου και θα μιλήσουν όλοι οι πρωταγωνιστές της εξαιρετικής πορείας της Εθνικής ομάδας στο Τόκιο.

«Η ώρα για να ρίξουμε τα τείχη και να υποδεχτούμε τους Ολυμπιονίκες μας της υδατοσφαίρισης, με όλες τις τιμές που αρμόζουν, πλησιάζει. Η αποστολή της θριαμβεύτριας Εθνικής ομάδας των Ανδρών, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επιστρέφει στην Αθήνα την Τετάρτη (11/8) το μεσημέρι. Η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είναι 12.20, με πτήση μέσω Ντόχα.

Αμέσως μετά την άφιξη και τις εκδηλώσεις υποδοχής στα μέλη της ομάδας, είναι προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στην ειδική αίθουσα Τύπου του αεροδρομίου. Λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων για τον covid-19, στην αίθουσα για τη συνέντευξη Τύπου θα μπορούν να εισέλθουν μόνο οι συνεντευξιαζόμενοι, δηλαδή τα μέλη της αποστολής, οι συνοδοί και οι παράγοντες του ΔΣ της ΚΟΕ και της ΕΟΕ, της Πολιτείας και οι εκπρόσωποι του Τύπου», αναφέρει στην ενημέρωσή της η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.