Η μαγκιά του Γιαννόπουλου θα είναι να κάνει εξαίρεση για τον Θοδωρή Βλάχο!

Η Ομοσπονδία θέλει τον Θοδωρή Βλάχο αλλά εκείνος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και η ΚΟΕ του ζητάει να αποχωρήσει από τον νταμπλούχο Ελλάδας. Η μαγκιά λοιπόν του Κυριάκου Γιαννόπουλο θα είναι να τον κρατήσει φυσικά στην Εθνική και να του επιτρέψει να εργάζεται και στον Ολυμπιακό, όπως κάνει εδώ και χρόνια με τεράστια επιτυχία.  

Η μαγκιά του Γιαννόπουλου θα είναι να κάνει εξαίρεση για τον Θοδωρή Βλάχο!

Η ΚΟΕ θέλει να κρατήσει τον Θοδωρή Βλάχο αλλά μόνο εάν εκείνος αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό! Ποιος να αποχωρήσει; Ο αρχιτέκτονας του Ολυμπιακού; Ο άνθρωπος που μαζί με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, παρέλαβαν μια ομάδα με πάρα πολλά προβλήματα και μέσα σε μια δεκαετία, την έκαναν κόσμημα;

Ο Βολιώτης προπονητής έχει ετοιμάσει με τον Μιχάλη Κουντούρη ένα πρότζεκτ φοβερό στην ομάδα του Πειραιά για τα επόμενα χρόνια. Έχει συμβόλαιο και θεωρούμε πως είναι...τρελό ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος να του ζητάει να φύγει για να συνεχίσει στην Εθνική ομάδα.

Θοδωρής Βλάχος: Στα ίσα ο κορυφαίος τεχνικός όλων των εποχών στην Ελλάδα!

Ναι, το είχε πει ο Κυριάκος πριν από τις εκλογές της ΚΟΕ πως εάν και εφόσον εκλεγεί, τότε θα αλλάξουν πολλά στις Εθνικές ομάδες και οι Ομοσπονδιακοί Τεχνικοί δεν θα είναι σε σύλλογο. Σε αυτό δεν μπορεί κανένας να πει κάτι.

Όταν κέρδισε τις εκλογές, δεν άλλαξε τίποτα λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, αν και εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο Βλάχος στο προολυμπιακό τουρνουά...έπαιζε το κεφάλι του. Ο κορυφαίος τεχνικός όλων των εποχών, εάν δεν πήγαινε η Εθνική στο Τόκιο, θα έφευγε από την ομάδα. Αυτό είναι σίγουρο!

Τελικά, όχι μόνο η Εθνική πήγε στο Τόκιο αλλά έφτασε στον τελικό, έπαιξε στα ίσα με τη Σερβία και έχασε το χρυσό μετάλλιο στα σημεία από την κάτοχο του τίτλου.

Ειλικρινά, από όλη αυτή την ιστορία, μπορείτε να μου πείτε ποιός θα βγει χαμένος; Μην κουράζεστε. Το ελληνικό πόλο θα βγει χαμένο, μόλις λίγες ώρες μετά τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η μεγαλύτερη μαγκιά λοιπόν του Κυριάκου Γιαννόπουλου, του νέου προέδρου της ΚΟΕ, θεωρούμε πως θα είναι εάν και εφόσον ανανεώσει φυσικά τον Θοδωρή Βλάχο μέχρι και το Παρίσι αλλά τον αφήσει να εργάζεται και στον Ολυμπιακό. Εκεί όπου έχει γράψει ιστορία. Εκεί όπου έχει δουλέψει με τα περισσότερα παιδιά, τα τελευταία επτά χρόνια, που τα είδαμε στο Τόκιο να...ισοπεδώνουν Ιταλία, Ουγγαρία (δυο φορές), Μαυροβούνιο.

Άλλωστε εάν δεν υπήρχε φέτος ο Ολυμπιακός που έπαιζε στο Champions League και μπορούσαν οι παίκτες του να κάνουν προπονήσεις, αφού τα πάντα είχαν κλείσει στην Ελλάδα (!), στο Τόκιο δεν θα είχαμε πάει ποτέ! Όχι μετάλλιο δεν θα βλέπαμε, ούτε συμμετοχή δεν θα είχαμε.

Καλό είναι καμία φορά στη ζωή να κάνουμε πίσω. Ο Βλάχος, τα παιδιά του, οι συνεργάτες του πέτυχαν κάτι που πριν από λίγο καιρό φάνταζε αδύνατο, τρελό και όνειρο θερινός νυκτός.

Ας κάνει λοιπόν την εξαίρεση ο Κυριάκος Γιαννόπουλος και μην τα...γκρεμίσουμε όλα, αντί να...χτίσουμε πάνω σε αυτό το ασημένιο Ολυμπιακό μετάλλιο και επιτέλους η υδατοσφαίριση να βγει μπροστά και να διεκδικήσει.