ΠΑΟΚ: Ο Ραντόγεβιτς στην Παρτιζάν, ανανέωσε ο Μαρινάγης

Ο Φίλιπ Ραντόγεβιτς αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ και επέστρεψε στην Παρτιζάν. Ανανέωσε με την ομάδα ο Γιάννης Μαρινάγης.

ΠΑΟΚ: Ο Ραντόγεβιτς στην Παρτιζάν, ανανέωσε ο Μαρινάγης

Ο 24χρονος αριστερόχειρας Σέρβος περιφερειακός, Φίλιπ Ραντόγεβιτς δεν συνεχίζει στον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος άσος επέστρεψε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου όπου και είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.

Ο Ραντόγεβιτς με την ομάδα του Βελιγραδίου έχει κατακτήσει και τίτλους ενώ έχει φορέσει και το σκουφάκι του Ερυθρού Αστέρα. Ο 24χρονος περιφερειακός έχει τίτλους και με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Σερβία σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Από εκεί και πέρα, ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του ΠΑΟΚ ο Γιάννη Μαρινάγης και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Ο 20χρονός περιφερειακός του Δικεφάλου, κατέγραψε στην περσινή σεζόν τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά στην κορυφαία κατηγορία υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα, αφήνοντας παράλληλα θετικές εντυπώσεις», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Μαρινάγης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους αδερφούς Νικολαΐδη και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, που μου δίνουν την δυνατότητα για ακόμα μία χρονιά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας».