Βλαχόπουλος:  «Στόχος της Εθνικής ομάδας είναι το πολυπόθητο Ολυμπιακό μετάλλιο»

Ο διεθνής περιφερειακός Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τον μεγάλο στόχο που είναι η κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Βλαχόπουλος:  «Στόχος της Εθνικής ομάδας είναι το πολυπόθητο Ολυμπιακό μετάλλιο»

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος είναι ένα από τα κορυφαία στελέχη της ελληνικής και παγκόσμιας υδατοσφαίρισης τα τελευταία χρόνια. Έχασε το πρόσφατο World League λόγω ενός τραυματισμού αλλά κανονικά στην αποστολή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Μιλώντας στο Γραφείο Τύπου για την παρουσία του στους αγώνες του Τόκιο, ο αθλητής της Νόβι Μπέογκραντ από τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τις 183 συμμετοχές και τα 284 γκολ στην Εθνική, υποστηρίζει:

«Είναι τιμή για κάθε αθλητή να βρίσκεται στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Στόχος της Εθνικής μας ομάδας είναι το πολυπόθητο μετάλλιο που λείπει από αυτή την συλλογή της. Φυσικά αυτό είναι και το δικό μου όνειρο. Ο προημιτελικός είναι το μεγάλο παιχνίδι κάθε μεγάλης διοργάνωσης και φυσικά το «στοίχημα» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στους Ολυμπιακούς. Απέναντι μας θα έχουμε μια ομάδα που θα έχει τους ίδιους στόχους με μας. Ο ρόλος μας θα είναι δύσκολος, το γνωρίζουμε εξαρχής, γιαυτο οφείλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Εάν κερδηθεί αυτός ο αγώνας τα μετάλλια θα είναι πιο ορατά για όλους μας».

Το αγωνιστικό προφίλ του Άγγελου με τα Εθνικά συγκροτήματα είναι:

Συμμετοχές: 183, Γκολ: 284

Διακρίσεις: 3ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2015, 2ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών 2009, 3ος Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών 2011, 2ος Μεσογειακοί Αγώνες 2018, 3ος Μεσογειακοί Αγώνες 2013.