Πόλο: Με Ουγγαρία στον ημιτελικό η Εθνική κορασίδων

Η Εθνική Κορασίδων αντιμετωπίζει στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο του Σέντες την οικοδέσποινα Ουγγαρία (3/7, 19:00).

Πόλο: Με Ουγγαρία στον ημιτελικό η Εθνική κορασίδων

Περήφανη δήλωσε η Ευτυχία Καραγιάννη για την πρόκριση της εθνικής υδατοσφαίρισης κορασίδων στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Σέντες. Μιλώντας μετά τη σπουδαία νίκη (10-8) επί της Ιταλίας στον προημιτελικό της διοργάνωσης, η ομοσπονδιακή προπονήτρια στάθηκε στη σημασία αυτής της επιτυχίας, δεδομένης της πολύμηνης αποχής των κοριτσιών από κάθε προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα (λόγω περιοριστικών μέτρων) και το μικρό διάστημα προετοιμασίας της ομάδας.

«Η είσοδος στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια μας. Είμαστε περήφανες για την ομάδα μας, γιατί μετά από πεντάμηνη αποχή από τις προπονήσεις και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα, καταφέραμε να φτάσουμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έχουμε ακόμα δύο αγώνες στους οποίους θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο», δήλωσε η Καραγιάννη.

Αντίπαλος της εθνικής στον ημιτελικό του Σαββάτου (3/7, 19:00) θα είναι η οικοδέσποινα Ουγγαρία, που επιβλήθηκε εύκολα της Ολλανδίας με 12-3. Στον άλλο ημιτελικό θα αναμετρηθούν η Ισπανία με τη Ρωσία.