Ρωσία – Ελλάδα 13-7: Δεύτερη ήττα για την Εθνική κορασίδων

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την Ουγγαρία (10-6), η Εθνική ομάδα των κορασίδων έχασε και από τη Ρωσία (13-7) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ρωσία – Ελλάδα 13-7: Δεύτερη ήττα για την Εθνική κορασίδων

Μετά το αποτέλεσμα αυτό τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη θα διεκδικήσουν την πρώτη νίκη στην διοργάνωση και την τρίτη θέση στον όμιλό τους, στο παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη (1/7) απέναντι στην Κροατία.

ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ 7-13

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 1-1, 1-3, 4-5.

ΕΛΛΑΔΑ (προπονήτρια Ευτυχία Καραγιάννη): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη, Κοβάτσεβιτς 4, Φουράκη, Δρακωτού, Πιοβάν, Μαδένογλου, Μπετα, Παπαδοπούλου, Ευκαρπίδη 2, Κύρκου, Καραμπέτσου 1, Τσιάρα.

ΡΩΣΙΑ: Ντάνιλιουκ 5, Μακάροβα 3, Ιάτσκοβα 2, Μάλτσεβα 1, Σίγκινα 1, Ζούμποβα 1.

Όπως τονίζει σε δηλώσεις της στην επίσημη σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας η Ευτυχία Καραγιάννη, η Εθνική θα επιδιώξει την νίκη απέναντι στην Κροατία την Πέμπτη το απόγευμα, προκειμένου να καταλάβει την τρίτη θέση στον όμιλο της και να διεκδικήσει την πρόκριση της στην ημιτελική φάση κερδίζοντας τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής (2/7) απέναντι στην δεύτερη ομάδα του άλλου ομίλου (Ιταλία ή Ολλανδία).

Η Ευτυχία Καραγιάννη υποστήριξε:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι στον όμιλο μας βρισκόταν δύο από τις καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Είναι δύο ομάδες που δεν έχουν επηρεαστεί από την πανδημία και τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύουν ανελλιπώς. Συνεχίζουμε έχοντας στόχο τη νίκη με την Κροατία και στη συνέχεια θα διεκδικήσουμε την νίκη στο χιαστί παιχνίδι με τον αντίπαλο που θα προκύψει για την είσοδο μας στην τετράδα. Είμαστε ευχαριστημένες από την νοοτροπία και την προσπάθεια που καταβάλλουν τα κορίτσια σε κάθε αγώνα και πιστεύουμε πως θα γινόμαστε καλύτερες από παιχνίδι σε παιχνίδι».