World League: Αντίπαλος της Εθνικής το Μαυροβούνιο

Το Μαυροβούνιο συνέτριψε 18-6 το Καζακστάν και θα παίξει με την Ελλάδα στον ημιτελικό του World League την Τετάρτη (30/6, 17.15). Η δήλωση του φουνταριστού του Ολυμπιακού, Κώστα Μουρίκη.

World League: Αντίπαλος της Εθνικής το Μαυροβούνιο

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει την Τετάρτη (30/6) στην Τιφλίδα στις 17.15 την αντίστοιχη ομάδα του Μαυροβουνίου, στον πρώτο ημιτελικό του world league super final.

Ο Κώστας Μουρίκης, ένας από τους πλέον έμπειρους Έλληνες παίκτες της ομάδας, σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο μέχρι τώρα στους αγώνες της Τιφλίδας και με μία ανάλογη εμφάνιση μπορεί να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό και την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

«Στον ημιτελικό θα έχουμε απέναντι μας μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία προετοιμάζεται όπως κι εμείς, για την συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Όπως έχουμε πει κατ επανάληψη στόχος μας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ειδικά στον αυριανό ημιτελικό η επιτυχία έχει μεγαλύτερη αξία, αφού θα βρεθούμε στον τελικό και θα κατακτήσουμε ένα μετάλλιο.

Ελλάδα – Γεωργία 20-8: Φουλ για μετάλλιο στο World League - Έξι γκολ ο Φουντούλης

Στους αγώνες της Τιφλίδας η Εθνική έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε όλα τα παιχνίδια και το ίδιο ποιοτικό πρόσωπο θέλουμε να εμφανίσουμε στο παιχνίδι απέναντι στο Μαυροβούνιο. Θα είναι μια επιτυχία να βρεθούμε στο τελικό λίγες ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος της Εθνικής και του Ολυμπιακού.

Τα αποτελέσματα των προημιτελικών της Τρίτης (29/6):

Ελλάδα - Γεωργία 20-8

Μαυροβούνιο-Καζακστάν 18-6

Ιταλία - Ιαπωνία 15-12

ΗΠΑ - Γαλλία 12-11

Οι ημιτελικοί της Τετάρτης (30/6):

Μαυροβούνιο - Ελλάδα 17.15

ΗΠΑ - Ιταλία 19.00