World League: Με Γεωργία (15.30) η Ελλάδα για την είσοδο στην τετράδα

Με τη γηπεδούχο Γεωργία παίζει την Τρίτη (15.30) η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στα προημιτελικά του World League. Με νίκη μπαίνει στη ζώνη των μεταλλίων.

World League: Με Γεωργία (15.30) η Ελλάδα για την είσοδο στην τετράδα

Το μεσημέρι της Τρίτης 29 Ιουνίου η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει στα προημιτελικά του world league super final που πραγματοποιείται στην Τιφλίδα την οικοδέσποινα Γεωργία.

Στόχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι η νίκη και η πρόκριση στην ημιτελική φάση.

Ο διεθνής αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Δερβίσης μίλησε στην σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας και αναφέρεται στα συμπεράσματα από τους τρεις αγώνες που έδωσε η ομάδα στη φάση των ομίλων (ήττα από την Ιταλία με 11-8 και νίκες επί της Γαλλίας και του Καζακστάν με 10-8 και 14-9 αντίστοιχα), ενώ υποστηρίζει ότι στόχος της είναι η διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

«Τα παιχνίδια του ομίλου ολοκληρώθηκαν και το σημαντικότερο για μας ήταν αυτό με την Ιταλία που είναι μια ομάδα που θα την αντιμετωπίσουμε στο Τόκιο και είναι ένα συγκρότημα με το οποίο παίζουμε τα τελευταία χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις. Σε μεγάλο μέρος του αγώνα ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αλλά αδρανήσαμε προς το τέλος της συνάντησης. Η ήττα αυτή δεν κόστισε πολύ γιατί υπάρχει το σημερινό ματς όπου καλούμαστε να κερδίσουμε μια πιο εύκολη ομάδα - απ ότι η Ιταλία - για να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο», είπε ο Δερβίσης.