«Χτυπάει» και Ζερδεβά ο Ολυμπιακός!

Ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης βρίσκεται στο στόχαστρο του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, που θέλει να βάλει στη «μηχανή» του ένα ακόμη αστέρι της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

«Χτυπάει» και Ζερδεβά ο Ολυμπιακός!

Ο Μάνος Ζερδεβάς της Βουλιαγμένης αποτελεί το επόμενο «κόλπο» του Ολυμπιακού. Ο νεαρός διεθνής πορτιέρε της Βουλιαγμένης, εκ των κορυφαίων πέρσι της Εθνικής Νέων Ανδρών που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι τον Αύγουστο του 2017, τα τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος της Βουλιαγμένης.

Ο 21χρονος είναι και στις επιλογές του Ομοσπονδιακού Τεχνικού Θοδωρή Βλάχου ενώ είχε ψηφιστεί ο καλύτερος τερματοφύλακας του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ελλάδας το 2017 στο Καρπενήσι, όπου η Βουλιαγμένη είχε κάνει την έκπληξη και είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Να σημειώσουμε πως ο Ζερδεβάς είχε ντεμπουτάρει στο βασικό σχήμα του ΝΟΒ το Δεκέμβριο του 2013. Τότε ήταν τραυματίας Κώστας Τσαλκάνης (φέτος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση) και Μάνος Ζερδεβάς ξεκίνησε βασικός στο 12-5 της Βουλιαγμένης επί του Νηρέα Λαμίας.

Σε λιγότερο από πέντε χρόνια, ο Ζερδεβάς βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην κορυφαία ομάδα της Ευρώπης με τον διεθνή τερματοφύλακα να μην είναι αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο. Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός βλέπει μπροστά και… χτίζει την ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Κανένας δεν μένει στις δάφνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του φετινού τρεμπλ.