Ολυμπιακός Αλίμου: Πρώτες κινήσεις με Λογοθέτη, Δούλη!

Οι Σήλια Λογοθέτη και Βασιλική Δούλη είναι οι δυο πρώτες μεταγραφές του Ολυμπιακού Αλίμου που θα παίξει στην Α2 πόλο των γυναικών.

Ολυμπιακός Αλίμου: Πρώτες κινήσεις με Λογοθέτη, Δούλη!

Πρώτες κινήσεις για τον Ολυμπιακό Αλίμου. Η Σήλια Λογοθέτη υπέγραψε για δύο χρόνια και η Βασιλική Δούλη για δύο χρόνια.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

«Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού Αλίμου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας Βασιλικής Δούλη για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η νεαρή αμυντικός (31/5/2000) γίνεται η πρώτη παίκτρια που εντάσσεται στο ρόστερ της νεοσύστατης ομάδας και θα αποτελέσει σημαντικό όπλο στη φαρέτρα του Ολυμπιακού Αλίμου στην προσπάθεια του να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Α2 κατηγορία γυναικών.

Η Βασιλική Δούλη αναδείχθηκε στον Νηρέα Χαλανδρίου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ την σεζόν 2019 – 2020. Τη σεζόν 2020 – 2021 η ταλαντούχα αμυντικός αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς κατακτώντας την 4η θέση στο Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών.

Η Βασιλική Δούλη είναι επίσης βασικό μέλος των μικρών εθνικών ομάδων με σημαντικές επιτυχίες. Συγκεκριμένα, είχε κομβικό ρόλο στην 4η θέση της Εθνικής Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό του Νόβι Σαντ το 2017, στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Βελιγράδι, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο στην 5η θέση της Εθνικής Νέων γυναικών στο Πανευρωπαϊκό της Μαδέιρα το 2018 και επίσης στην 4η θέση της Εθνικής Νέων γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ξανά στη Μαδέιρα, το 2019.

Το γυναικείο τμήμα πόλο του Ολυμπιακού Αλίμου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας Σήλιας Λογοθέτη για τα επόμενα 2 έτη.

Η 23χρονη αμυντικός αποτελεί τη δεύτερη παίκτρια που εντάσσεται στο ρόστερ της νεοσύστατης ομάδας και η εμπειρία της θα αποτελέσει σημαντικό όπλο στην προσπάθεια του Ολυμπιακού Αλίμου να κάνει αισθητή την παρουσία του στην Α2 κατηγορία γυναικών.

Η Σήλια Λογοθέτη ξεχώρισε τα προηγούμενα 4 χρόνια αγωνιζόμενη με την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς ενώ τη σεζόν 2016 – 2017 αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής Γυναικών.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης η παρουσία της Σήλιας Λογοθέτη στις μικρές εθνικές ομάδες καθώς το 2015 κατέκτησε με τα γαλανόλευκα το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες Νεανίδων στο Μπακού».