Ολυμπιακός Αλίμου: Ξεκίνημα από την Α2 γυναικών

Τη δημιουργία τμήματος πόλο γυναικών ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Αλίμου. Θα παίξει στην Α2 ενώ έχει ήδη κάνει και κινήσεις για τη στελέχωση του ρόστερ.

Ολυμπιακός Αλίμου: Ξεκίνημα από την Α2 γυναικών

Ο Ολυμπιακός Αλίμου στην Α2 πόλο των γυναικών. Η νεοσύστατη ομάδα θα ξεκινήσει την προσπάθειά της ενώ έχει ήδη κλείσει και παίκτριες που δεν έχουν ανακοινωθεί, όπως για παράδειγμα η Λογοθέτη που έχει παίξει σε Ολυμπιακό και Εθνικό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Αλίμου:

«Ο Ολυμπιακός Αλίμου είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως δημιουργεί γυναικείο τμήμα πόλο και θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών της σεζόν 2021-22 με έδρα τη δημοτική πισίνα Αλίμου.

Ο σύλλογος του Ολυμπιακού Αλίμου ιδρύθηκε το 2020 με στόχο να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα στον χώρο των υδάτινων σπορ. Διαθέτοντας το δικό του ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο και αρχίζοντας από τις ακαδημίες επίλεξε τους κορυφαίους στο άθλημα προπονητές με ένα κοινό όραμα: κάθε παιδί να έχει την ίδια μεταχείριση και τις ίδιες ευκαιρίες με στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής του, αλλά και της διασκέδασης του.

Από την ερχόμενη σεζόν, το όνειρο του να ξεχωρίσει ανάμεσα στις αγωνιστικές ομάδες της υδατοσφαίρισης αρχίζει. Κι είναι μόνο η αρχή».