Φίλιπ Φιλίποβιτς: Ο ρόλος του Σέρβου άσου του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν (pics, vid)

Ο Φίλιπ Φιλίποβιτς αποτελεί την πιο ηχηρή μεταγραφή του καλοκαιριού στο πόλο. Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού παραμένει στο ΔΣ της Παρτιζάν Βελιγραδίου που προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Φίλιπ Φιλίποβιτς: Ο ρόλος του Σέρβου άσου του Ολυμπιακού στην Παρτιζάν (pics, vid)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η διοίκηση της Παρτιζάν Βελιγραδίου, παρουσία φυσικά και του Σέρβου άσου του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς.

Ο αρχηγός της Εθνικής Σερβίας, Φίλιπ Φιλίποβιτς εδώ και λίγους μήνες, μαζί με άλλους ανθρώπους του αθλήματος, ανέλαβαν τις τύχες της Παρτιζάν Βελιγραδίου σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για την ομάδα αφού βρισκόταν ένα βήμα πριν από τη «διάλυση» λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο Φιλίποβιτς, ο οποίος είναι μύθος για την υδατοσφαίριση στη Σερβία αλλά και στην Παρτιζάν, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα από την αρχή να σταθεί στα πόδια της και να στηριχθεί και πάλι σε δικά της παιδιά που θα βγουν από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Φυσικά είπε πως θα γίνει μια προσπάθειά το καλοκαίρι να αποκτηθούν και έμπειροι παίκτες (ακούγονται ήδη τα ονόματα των Άλεξιτς, Μπόουεν ενώ έχε ανανεώσει ο Μίτροβιτς) έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα του Βελιγραδίου να έχει καλύτερη πορεία από την περσινή και να τερματίσει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

«Είμαστε ευχαριστημένοι και θα προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά η ομάδα να έχει μια καλύτερη πορεία. Το σημαντικό είναι πως έχουμε πλέον 200 παιδιά στις ακαδημίες μας και αυτό θα προσπαθήσουμε να το ενισχύσουμε» είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού, Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο οποίος είναι μέλος της διοίκησης της Παρτιζάν που προσπαθεί τους τελευταίους μήνες να σταθεί στα πόδια της.

Στη Σερβία στέκονται ιδιαίτερα στην παρουσία του Φιλίποβιτς, σημειώνοντας πως είναι εγγύηση για την επόμενη μέρα στον σύλλογο. Τον εμπιστεύονται απόλυτα τον Σέρβο αριστερόχειρα άσο του Ολυμπιακού.