ΑΝΟ Γλυφάδας: Επέστρεψε ο Γιαννόπουλος, ανανέωσε η Κοντογιάννη

Στον ΑΝΟ Γλυφάδας επέστρεψε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος. Η διοίκηση της Γλυφάδας ανακοίνωσε και την παραμονή της Τίνας Κοντογιάννης για ακόμη τρία χρόνια στις γυναίκες.

ΑΝΟ Γλυφάδας: Επέστρεψε ο Γιαννόπουλος, ανανέωσε η Κοντογιάννη

Ξανά με το σκουφάκι της Γλυφάδας ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος. Ύστερα από δύο χρόνια, ο Γιαννόπουλος επιστρέφει στην ομάδα των Νοτίων Προαστίων απ’ όπου και ξεκίνησε φυσικά. Άλλωστε στον ΑΝΟΓ έπαιξε για πολλά χρόνια με τεράστια επιτυχία ο πατέρας του Κυριάκος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, που φυσικά φόρεσε και το σκουφάκι του Ολυμπιακού κατακτώντας τίτλους.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος έπαιξε μία σεζόν (2019-20) στον Πανιώνιο και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν στον ΠΑΟΚ.

«Ξεκίνησε από πολύ μικρός στις ομάδες προμίνι του ΑΝΟΓ. Μεγαλούργησε με το σκουφάκι της αγαπημένης του ομάδας, κερδίζοντας μάλιστα μια θέση στις μικρές εθνικές ομάδες, κατακτώντας το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και το χάλκινο στο Ευρωπαικό.

Ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, μετά από 2 χρόνια, ξαναγύρισε σπίτι του.

Ολος ο ΑΝΟΓ χαιρετίζει την επιστροφή του Γρηγόρη και εύχεται τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του με το σκουφάκι που τόσο αγαπάει» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΝΟ Γλυφάδας για την επιστροφή του Γρηγόρη Γιαννόπουλου.

Στις γυναίκες, το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας θα συνεχίσει να φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια η Τίνα Κοντογιάννη. Η πολύπειρη αρχηγός θα εξακολουθήσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην ομάδα των νοτίων προαστίων, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου

«Ο ΑΝΟΓ ανακοινώνει την παραμονή της Τίνας Κοντογιάννη, αρχηγό της γυναικείας ομάδας πόλο, για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η Τίνα υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα βοηθήσει τα μέγιστα τον ΑΝΟΓ, στην προσπάθεια που θα κάνει ο όμιλος για μια νέα πολύ καλή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Τίνα σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της καρδιάς σου και πολλές επιτυχίες».