Όταν ο Μπίγιατς «τρελάθηκε» με τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)

Ο Μάρκο Μπίγιατς από το 2016 και το final 6 της Βουδαπέστης είχε στο μυαλό του να φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού και να παίξει μπροστά στο κοινό των «ερυθρόλευκων». Η γκολάρα του Γενηδουνιά το 2019 στον ημιτελικό και το κόκκινο πέταλο

Όταν ο Μπίγιατς «τρελάθηκε» με τον κόσμο του Ολυμπιακού (vid)

«Ανυπομονώ να ξεκινήσω να παίζω μπροστά στους καλύτερους οπαδούς του κόσμου! Θα σας δω σύντομα», είπε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Μάρκο Μπίγιατς.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας, το «χταπόδι» που έχει πανηγυρίσει δυο Champions League και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα της χώρας του, είχε...τρελαθεί με τον κόσμο του Ολυμπιακού το 2016, στο final 6 της Βουδαπέστης.

Τότε που οι οπαδοί της ομάδας του μεγάλου λιμανιού είχαν μετατρέψει το καταπληκτικό κολυμβητήριο «Άλφρεντ Χάγιος» στο νησί της Μαργαρίτας σε «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Ο Μπίγιατς τότε φορούσε το σκουφάκι της Γιουγκ και στον τελικό είχαν πραγματοποιήσει μαγική εμφάνιση, σταματώντας τον Ολυμπιακό που εκείνη τη σεζόν δεν είχε χάσει πουθενά και ηττήθηκε μόνο από την ομάδα του Ντουμπρόβνικ στον τελικό.

Επίσημο: Ο Μάρκο Μπίγιατς, ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου στον Ολυμπιακό!

Ο Μπίγιατς από εκείνες τις μέρες είχε...σημαδέψει το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και είχε βάλει στόχο να παίξει στον Ολυμπιακό και να ζήσει στιγμές μοναδικές με τους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Μάλιστα, ο Κροάτης δεν είχε ξεχάσει πως ακόμη και μετά την ήττα από τη Γιουγκ το 2016, ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και τον Θοδωρή Βλάχο για την φοβερή προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια εκείνης της σεζόν.

Ο Μπίγιατς...έζησε βέβαια τον κόσμο του Ολυμπιακού και το 2018 στον τελικό της Γένοβας, όταν η αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου πήρε το Ευρωπαϊκό με αντίπαλο την Προ Ρέκο.

Ο 30χρονος και τότε ήταν στη Γιουγκ ενώ την επόμενη σεζόν πήγε στην Προ Ρέκο και έχασε από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό στο Ανόβερο, όπου για ένα ημίχρονο (δύο οκτάλεπτα) είχε τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά να...χοροπηδάει «πάνω» από το κεφάλι του.

Ποιος μπορεί άλλωστε να ξεχάσει την γκολάρα του Γενηδουνιά στο φινάλε του ημιτελικού, με τον διεθνή άσο να εκτελεί τον Μπίγιατς και να στέλνει στον τελικό τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι τυχαία η δήλωσή του για τον κόσμο. Έχει πάρει και τις πληροφορίες του από Μπούσλιε, Πάβιτς, Ομπράντοβιτς που έχουν ζήσει υποδοχές, τίλους και μαγικές στιγμές εντός και εκτός συνόρων και στα περισσότερα κολυμβητήρια της χώρας.