Εθνική πόλο ανδρών: Ο Τσους Μαρτίν φαβορί για να αντικαταστήσει τον Βλάχο

Ο Ισπανός Τσους Μαρτίν θα είναι εκτός απροόπτου ο αντικαταστάτης του Θοδωρή Βλάχου στον πάγκο της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Εθνική πόλο ανδρών: Ο Τσους Μαρτίν φαβορί για να αντικαταστήσει τον Βλάχο

Ο Θοδωρής Βλάχος μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο δεν θα είναι στον πάγκο της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, γιατί η νέα διοίκηση της ΚΟΕ δεν θέλει προπονητή στη «γαλανόλευκη» που θα εργάζεται σε σύλλογο.

Έτσι ο Βλάχος παρά την εξαιρετική πορεία της Εθνικής την τελευταία επταετία με εκείνον στο τιμόνι θα πορευτεί με άλλον προπονητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός θα είναι ο Τσους Μαρτίν!

Ο Ισπανός τεχνικός αποχωρεί όπως είναι γνωστό στο τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελονέτα και οι πληροφορίες αναφέρουν πως σχεδόν τα έχει βρει σε όλα με τη νέα διοίκηση της ΚΟΕ, έτσι ώστε να καθίσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης» μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Μαρτίν είναι ένας προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με την Μπαρτσελονέτα, έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του ως προπονητής με την ομάδα της Βαρκελώνης.

Το εντυπωσιακό είναι πως στον προημιτελικό του final 8 του Champions League στο Βελιγράδι θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό του Θοδωρή Βλάχου ενώ ο αδερφός του, Νταβίντ είναι προπονητής στην Εθνική ομάδα της Ισπανίας.