Τα τυπικά για την παραμονή Μουρίκη

Ο 29χρονος πολίστας δεν αφήνει το μεγάλο λιμάνι και οι Ιταλοί της Προ Ρέκο το πήραν απόφαση. Κινούνται για Αυστραλό φουνταριστό, αφού το «θηρίο» του Θρύλου δεν φεύγει από τους Πρωταθλητές Ευρώπης!

Τα τυπικά για την παραμονή Μουρίκη

Πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Προ Ρέκο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να πανηγυρίζουν για ακόμη μια επιτυχία επί των Ιταλών. Ουσιαστικά η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αφού απομένουν τα τυπικά για να «σφραγιστεί» η παραμονή του Κώστα Μουρίκη στο μεγάλο λιμάνι και τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το fosonline.gr από την Πέμπτη, 21 Ιουνίου, σας είχε προϊδεάσει και σήμερα μπορούμε να πούμε πως θα πρέπει να... γυρίσει ο κόσμος ανάποδα για να αλλάξει χώρα και ομάδα ο Κώστας Μουρίκης. Οι Ιταλοί της Προ Ρέκο το έχουν καταλάβει πως ο Έλληνας διεθνής φουνταριστός δεν... ψήνεται να αφήσει τον Θρύλο και για αυτό κινούνται για άλλο παίκτη στα δυο μέτρα, κάτι που είχαμε αναφέρει στο δημοσίευμα της 21ης Ιούνη.

Αυτός ο παίκτης είναι τελικά ο Αυστραλός, γεννημένος στη Σαμόα Νέας Ζηλανδίας, Τζόζεφ Κάγιες. Έχει εμπειρία αφού έχει παίξει στην Ουγγαρία με Ζέγκεντ και Όρβοσι. Βέβαια αυτό διόλου απασχολεί τον Ολυμπιακό και τους φίλους της ομάδας που βλέπουν τη διοίκηση να κρατά όλο τον βασικό κορμό που πριν από λίγο καιρό… τρέλανε την Ευρώπη και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στη Γένοβα με αντίπαλο την Προ Ρέκο.