Μουρίκη αλάνι για πάντα στο λιμάνι

Η Προ Ρέκο ψάχνει για φουνταριστό σύμφωνα με τους Ιταλούς δημοσιογράφους, μετά την επιθυμία του Κώστα Μουρίκη να συνεχίσει στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό.

Μουρίκη αλάνι για πάντα στο λιμάνι

Κάτι παραπάνω από βέβαιη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Κώστα Μουρίκη στον Ολυμπιακό. Η Προ Ρέκο ανακοίνωσε σήμερα (21/6) την απόκτηση του σπουδαίου Κροάτη τερματοφύλακα της Γιουγκ Μάρκο Μπίγιατς, με τον οποίο υπήρχε συμφωνία πριν από τη διεξαγωγή του final 8 της Γένοβας. Δεν συνέβη όμως κάτι ανάλογο με τον Κώστα Μουρίκη, τον διεθνή φουνταριστό του Ολυμπιακού για τον οποίο από χθες σας ενημερώσαμε πως πάει να γίνει η ανατροπή της χρονιάς. Και εάν δεν υπάρξει κάποιο νέο απρόοπτο, τις επόμενες ημέρες ή ακόμη και ώρες, ο Μουρίκης θα συνεχίσει να φοράει το σκουφάκι των πρωταθλητών Ευρώπης.

Σημερινά δημοσιεύματα στην Ιταλία, αναφέρουν πως ήδη η Προ Ρέκο κοιτάζει για άλλους φουνταριστούς μετά το «ναυάγιο» με τον Κώστα Μουρίκη, ο οποίος μπορεί να είχε συμφωνήσει με τους Ιταλούς αλλά είπαμε πως η στάση της διοίκησης, του προέδρου Μιχάλη Κουντούρη, των συμπαικτών του και του κόσμου αλλά και προσωπικοί λόγοι τον οδήγησαν στην απόφαση να μην ξενιτευτεί.

Ουσιαστικά σήμερα, οι Ιταλοί επιβεβαιώνουν τα όσα αναφέραμε και μένει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα είτε με δήλωση του ίδιου του παίκτη είτε με ανακοίνωση των Ιταλών ή ακόμη και του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή πάντως ο Μουρίκης θα πρέπει να λογίζεται ως παίκτης του Θρύλου και όχι των Ιταλών που μπορεί να έκαναν τα πάντα για να αποκτήσουν τον διεθνή φουνταριστό αλλά τις τελευταίες ημέρες υπήρξε... απάντηση από την Πλατεία Αλεξάνδρας.