Ο Βλαχόπουλος δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό, πάει στη Νόβι Μπέογκραντ!

Για ακόμη μία φορά ο Άγγελος Βλαχόπουλος δεν επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Πάει τελικά στη Νόβι Μπέογκραντ.

Ο Βλαχόπουλος δεν γυρίζει στον Ολυμπιακό, πάει στη Νόβι Μπέογκραντ!

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος δεν γυρίζει τελικά στον Ολυμπιακό αν και είχε συμφωνήσει και προ ημερών είχε δηλώσει πως «Επιστρέφω σπίτι μου...» στην ιστοσελίδα aquafeed24.com.

Ο διεθνής περιφερειακός, δέχθηκε μια εξαιρετική πρόταση από τη Νόβι Μπέογκραντ – οι Σέρβοι που θα παίζουν του χρόνου Champions League δίνουν πολλά χρήματα και θα προσπαθήσουν να αγοράσουν ότι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο – και δεν μπορούσε να αρνηθεί.

«Όλα άλλαξαν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα...τον Ολυμπιακό τον θεωρώ σπίτι μου και αυτό δεν αλλάζει. Ζητάω μια μεγάλη συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσα στους φίλους της ομάδας, που παράλληλα είναι και προσωπικοί μου φίλοι αρκετοί από αυτούς.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Κουντούρη για την πολύ τιμητική πρόταση που μου κατέθεσε και τον Θοδωρή Βλάχου. Και οι δύο έδειξαν κατανόηση και μου συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι γονείς μου. Εις το επανιδείν...», δήλωσε το βράδυ της Τρίτης (6/4) ο Άγγελος Βλαχόπουλος στην ιστοσελίδα aquafeed24.com.

Θυμίζουμε πως και πριν από λίγα χρόνια ο Βλαχόπουλος είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Ολυμπιακό όταν έφυγε από την Ιταλία αλλά τελικά δεν κατέληξε στο λιμάνι και πήγε στην Ουγγαρία (Έγκερ), με την ομάδα του Βλάχου στη συνέχεια να κατακτά και το Champions League.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Βλαχόπουλος και πάλι μίλησε με τη διοίκηση αλλά λόγω της πανδημίας δεν προχώρησε η μεταγραφή-επιστροφή που όπως όλα έδειχναν πως γινόταν αυτό το καλοκαίρι.

Ούτε τώρα τελικά η επιστροφή Βλαχόπουλου στον Ολυμπιακό.