Ολυμπιακός: Σμίγουν ξανά στο λιμάνι Φουντούλης – Βλαχόπουλος

Οι Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος επιστρέφουν στον Ολυμπιακό στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Διπλή επιστροφή «βόμβα» στο μεγάλο λιμάνι.

Ολυμπιακός: Σμίγουν ξανά στο λιμάνι Φουντούλης – Βλαχόπουλος

Στον Ολυμπιακό, αφήνουν πίσω τους σιγά-σιγά τη φετινή δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας και ετοιμάζονται να...χτίσουν και πάλι μια ομάδα που θα...χτυπήσει και πάλι το Champions League στο πόλο ανδρών.

Όχι πως φέτος ο Ολυμπιακός δεν είναι δυνατός αλλά είναι βέβαιο πως του χρόνου θα είναι πανίσχυρος, με παίκτες που θα ανεβάσουν ξανά το επίπεδο της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου.

Οι κινήσεις έχουν ξεκινήσει και η διοίκηση θα ντύσει ξανά στα ερυθρόλευκα τους Γιάννη Φουντούλη, Άγγελο Βλαχόπουλου.

Δυο από τους καλύτερους περιφερειακούς στον κόσμο, Έλληνας που έχουν παίξει φυσικά στον Ολυμπιακό και έχουν κατακτήσει τίτλους στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, γυρίζουν στο μεγάλο λιμάνι και τον Ολυμπιακό.

Και οι δυο το περασμένο καλοκαίρι είχαν μιλήσει με τη διοίκηση για να επιστρέψουν αλλά αυτό δεν έγινε λόγω της πανδημίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι δυο παίκτες έφυγαν από το μυαλό της διοίκησης και του προπονητή.

Ο αρχηγός της Εθνικής Γιάννης Φουντούλης τα τελευταία δυο χρόνια είναι στη Φερεντσβάρος αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι είναι έτοιμος να γυρίσει.

Ο Βλαχόπουλος έφυγε και έπαιξε σε Ιταλία, Ουγγαρία και φέτος ξανά στην Ιταλία αλλά αυτό το καλοκαίρι θα γυρίσει, κάτι που δεν έγινε τα προηγούμενα χρόνια αν και υπήρξαν επαφές και συζητήσεις.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα βάλει ξανά στη μηχανή του δυο....υπερόπλα.