World League: Στην τελική φάση η Εθνική ομάδα των γυναικών

Η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών προκρίθηκε στην τελική φάση του World League, μετά τη νίκη της αδιάφορης Ρωσίας επί της Ολλανδίας με 15-10. Στη Ρωσία τα τελικά της διοργάνωσης τον Ιούνιο

World League: Στην τελική φάση η Εθνική ομάδα των γυναικών

Στην τελική φάση του World League γυναικών – πιθανότατα θα διεξαχθεί στο Καζάν τον Ιούνιο – προκρίθηκε η Εθνική ομάδα. Τα κορίτσια του Τεό Λοράντου μετά την ήττα σήμερα (27/3) της Ολλανδίας από τη Ρωσία με 15-10, πήραν το εισιτήριο για τα τελικά, με την Ολλανδία που μας άφησε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων να μένει εκτός τελικής φάσης World League.

ΗΡωσία που όπως όλα δείχνουν θα φιλοξενήσει την τελική φάση και ήταν αδιάφορη, πήρε τη νίκη με 15-10, έπιασε τη «γαλανόλευκη» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και απλά είναι από πάνω γιατί στο μεταξύ μας παιχνίδι κέρδισε με 12-9.

Πόλο: Νίκη για την εθνική ομάδα γυναικών επί της πανεπιστημιακής ομάδας της Ουγγαρίας (17-12)

Η ουσία είναι πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρεθεί το καλοκαίρι στον Super Final του World League, που θα διεξαχθεί στο στη Ρωσία με τη συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων από όλον τον κόσμο, λίγους μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες που φυσικά δεν θα βρίσκεται η Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, που αποκλείστηκε από την Ολλανδία στο προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης πριν από λίγους μήνες.