Οι επιλογές του Τεό Λοράντου για το καμπ ενόψει Βουδαπέστης

Δεύτερο καμπ για την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών με το βλέμμα στη Βουδαπέστη και τους αγώνες για το World League. Στις επιλογές αυτή τη φορά και οι παίκτριες του Ολυμπιακού.

Οι επιλογές του Τεό Λοράντου για το καμπ ενόψει Βουδαπέστης

Νέο καμπ εν όψει της συμμετοχής της στην προκριματική φάση του World League (Βουδαπέστη, 24-27 Μαρτίου), πραγματοποιεί η Εθνική μας ομάδα πόλο των Γυναικών, από την ερχόμενη Κυριακή (10.00, 14/3) στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος κάλεσε τις εξής 19 πολίστριες: Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικόλ, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Βασιλική, Σταματόπουλου Ιωάννα, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Τορνάρου Σοφία, Σιούτη Χριστίνα, Κανετίδου Ελένη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ξενάκη Έλενα, Χυδηριώτη Ιωάννα, Πάτρα Μαρία, Νίνου Ειρήνη, Κοτσιώνη Μαρίνα (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Μπόβαλη Ελένη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Σωτηρέλη Ελένη, Ελληνιάδη Ελένη (ΕΘΝΙΚΟΣ).

Στις επιλογές του Ομοσπονδιακού Τεχνικού αυτή τη φορά είναι και οι παίκτριες του Ολυμπιακού, που δεν ήταν στο προηγούμενο καμπ, αφού έκαναν προπονήσεις ενόψει του αυριανού (13/3) αγώνα με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ για την Ευρωλίγκα.

Εθνική πόλο γυναικών: Καμπ προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά

Μετά το τέλος του αυριανού αγώνα με τις Ισπανίδες, θα μπουν και οι «ερυθρόλευκες» που κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τα ματς του World League στη Βουδαπέστη