Εθνική πόλο γυναικών: Καμπ προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά

Καμπ προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά για τις παίκτριες της Εθνικής ομάδας πόλο γυναικών. Φυσικά δεν κλήθηκαν οι πολίστριες του Ολυμπιακού που έχουν υποχρεώσεις στην Euroleague.

Εθνική πόλο γυναικών: Καμπ προετοιμασίας στον Άγιο Κοσμά

Καμπ προετοιμασίας στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά πραγματοποιεί από το απόγευμα (17.00) σήμερα (5/3) η Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος κάλεσε 15 πολίστριες: Ξενάκη Έλενα, Χυδηριώτη Ιωάννα, Πάτρα Μαρία, Νίνου Ειρήνη, Κοτσιώνη Μαρίνα, Κοντονή Ιουλιάννα, Γιαννοπούλου Αθηνά, Καϊάφα Τίνα, Μουστακαρία Θωμαΐς, Σάντα Στεφάνια (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Φουντωτού Ελευθερία, Καρύτσα Εύα (ΑΝΟΓΛΥΦΑΔΑΣ), Αγγελική Φοίβη, Μπόβαλη Ελένη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Σωτηρέλη Ελένη (ΕΘΝΙΚΟΣ).

Στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού Τεχνικού δεν είναι βέβαια παίκτριες του Ολυμπιακού αφού έχουν υποχρεώσεις στην Ευρώπη και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Χάρη Παυλίδη. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός το Σάββατο (13/3) αντιμετωπίζει τη Σαμπαντέλ στη ρεβάνς του 14-12, με στόχο την ανατροπή και την πρόκριση στο final 4 της Euroleague.

Ο Τεό Λοράντος από τη στιγμή που οι προπονήσεις σταμάτησαν εκ νέου μετά την απόφαση της Κυβέρνησης, πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο καμπ προετοιμασίας, έτσι ώστε οι διεθνείς μας να μην μείνουν κι άλλες μέρες εκτός προπονήσεων.

Φυσικά η Εθνική ομάδα δεν έχει πάρει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, ωστόσο ο Λοράντος από τη στιγμή που δεν ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημα, θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει για κάποιες μέρες με τα κορίτσια που κλήθηκαν για το καμπ στον Άγιο Κοσμά.