Προολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών - Βλαχόπουλος: «Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Τη Γαλλία αντιμετωπίζει σήμερα (19/2, 17.00) η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά στο Ρότερνταμ. Οι δηλώσεις του Άγγελου Βλαχόπουλου.

Προολυμπιακό τουρνουά πόλο ανδρών - Βλαχόπουλος: «Είμαστε καλύτερη ομάδα»

Ο διεθνής περιφερειακός της Μπρέσια, Άγγελος Βλαχόπουλος, ένας από τους πλέον έμπειρους Έλληνες διεθνείς, σχολίασε στη σελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας τη σημερινή αναμέτρηση (19/2, 17.00) απέναντι στη Γαλλία στον προημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά που γίνεται στο Ρότερνταμ.

«Το παιχνίδι απέναντι στους Γάλλους στην Ολλανδία δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο που δώσαμε αρχές Ιανουαρίου στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας στο πλαίσιο του World league. Οι Γάλλοι είναι εντελώς μεταμορφωμένοι. Έπαιξαν πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει. Είμαστε όμως καλύτερη ομάδα και εκτιμώ ότι δικαιούμαστε τον τίτλο του φαβορί στη συγκεκριμένη συνάντηση» είπε ο έμπειρος άσος της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Άγγελος Βλαχόπουλος και κατέληξε:

«Η μέχρι τώρα πορεία μας στην διοργάνωση είχε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Πρέπει να επιτελέσουμε τον ρόλο μας στον αγώνα με την Γαλλία, να προκριθούμε στον ημιτελικό και εκεί απέναντι στην Ρωσία να πετύχουμε τον στόχο μας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και στο τέλος να κάνουμε ένα θετικό απολογισμό για όλη την προσπάθεια μας».