Θετικός στον κορονοϊό ο διαιτητής Σταυρίδης στην Τεργέστη

Ο διεθνής διαιτητής, Γιώργος Σταυρίδης, ο οποίος βρίσκεται στο προολυμπιακό τουρνουά στην Τεργέστη, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Θετικός στον κορονοϊό ο διαιτητής Σταυρίδης στην Τεργέστη

Ο Γιώργος Σταυρίδης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα πρέπει να παραμείνει στην Τεργέστη (Ιταλία) για τις επόμενες δέκα ημέρες σε καραντίνα, πριν επιστρέψει στη χώρα μας.

Ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, πήγε στην Τεργέστη για να διευθύνει ματς στο προολυμπιακό τουρνουά πόλο των γυναικών. Όπως έγινε γνωστό βρέθηκε θετικός στον ιό και δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα μας, τη στιγμή που το τουρνουά ολοκληρώνεται την Κυριακή.

Ο Σταυρίδης σφύριξε κανονικά τις πρώτες αγωνιστικές των αγώνων αλλά το Σάββατο (23/1) βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα παραμείνει στο ξενοδοχείο στο δωμάτιό του στην πόλη της Τεργέστης.

Είναι καλά στην υγεία του που είναι και το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή.

Δεν αποκλείεται να κόλλησε τον ιό από τον Γάλλο διαιτητή, Σεμπαστιάν Ντερβιό, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός την πρώτη ημέρα των αγώνων του Προολυμπιακού Τουρνουά στην Τεργέστη.

Ο Γάλλος είχε αρνητικό τεστ πριν αναχωρήσει από τη χώρα του, για την Ιταλία προκειμένου να διευθύνει αγώνες στο προολυμπιακό.

Σε νέο έλεγχο που του έγινε στην ιταλική πόλη βρέθηκε θετικός και για αυτό αντικαταστάθηκε.

Ο συγκεκριμένος διαιτητής και ο συμπατριώτης του Παπαζιάν, που μετέβησαν με το ίδιο αυτοκίνητο από το Μονακό, στην Τεργέστη, βρίσκονται σε καραντίνα στα δωμάτιά τους από την πρώτη μέρα των αγώνων στη γειτονική χώρα.