Τεό Λοράντος: «Τα κορίτσια θα παρουσιαστούν πιο αποφασισμένα από ποτέ»

Το Σάββατο αναχωρεί η αποστολή της Εθνικής Ομάδας πόλο των γυναικών για την Τεργέστη. Τι είπε ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός, Τεό Λοράντος για την μάχη στο Προολυμπιακό τουρνουά.

Τεό Λοράντος: «Τα κορίτσια θα παρουσιαστούν πιο αποφασισμένα από ποτέ»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τεό Λοράντου στην ιστοσελίδα της κολυμβητικής ομοσπονδίας: «Εν μέσω μιας πολύ δύσκολης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι συνθήκες της πανδημίας -η οποία, βέβαια, είναι ίδια για όλες τις ομάδες που θα μετάσχουν στο Προολυμπιακό τουρνουά-, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μορφέση, καταστρώσαμε ένα πλάνο προετοιμασίας για να αντιμετωπίσουμε και τα θέματα υγείας, αλλά και τα αγωνιστικά θέματα.

Νομίζω ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά καθόλη η διάρκεια της προετοιμασίας εδώ, αλλά και στο κοινό καμπ με την Ισπανία στη Μάλαγα.

Πόλο: Οι «εκλεκτές» του Τεό Λοράντου για το Προολυμπιακό στην Τεργέστη

Όλες οι εισηγήσεις μου έγιναν δεκτές και γι αυτό ευχαριστώ τον Πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο και ολόκληρο το ΔΣ της ΚΟΕ. Ανάμεσα σε αυτές και ο εγκλεισμός μας στο ξενοδοχείο μια εβδομάδα πριν ταξιδέψει η ομάδα. Όλα αυτή η πορεία, λοιπόν, θεωρώ ότι τελειώνει με θετικό πρόσημο και πάμε για τον στόχο. Η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο αποφασισμένη από ποτέ.

Θεωρώ ότι στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχουν δικαιολογίες, καθώς τα δεδομένα είναι ίδια για όλους και γι αυτό και δεν επικαλούμαι τίποτα τέτοιο. Το μόνο που τονίζω είναι ότι η ομάδα έχει εν συναίσθηση της κατάστασης, δηλαδή, της κρισιμότητας του στόχου στο Προολυμπιακό τουρνουά και έχει αναπτύξει ιδιαίτερα τη "δυναμική τη δύναμης του συνόλου". Σας ξαναλέω, τα κορίτσια θα παρουσιαστούν πιο αποφασισμένα από ποτέ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας