Άγγελος Βλαχόπουλος: «Ο ένας παίζει για τον άλλον»

Ο διεθνής άσος της Μπρέσια, Άγγελος Βλαχόπουλος μετά το τέλος του τελικού με το Μαυροβούνιο και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στάθηκε στη διάθεση για διάκριση που υπάρχει στις τάξεις της Εθνικής ομάδας.

Άγγελος Βλαχόπουλος: «Ο ένας παίζει για τον άλλον»

Είναι ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, ο Άγγελος Βλαχόπουλος μετά τη νίκη επί του Μαυροβουνίου με 12-7 και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους αγώνες της προκριματικής φάσης του World league που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, μίλησε κολακευτικά για την χημεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μαυροβούνιο - Ελλάδα 7-12: Πρώτη και καλύτερη η Εθνική (pic)

«Κάνω λάθος; Πιστεύω ότι είναι το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Εθνικής ομάδας των ανδρών σε διοργάνωση της παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Αυτό από μόνο του είναι πολύ σημαντικό. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση.

Υπάρχει διάθεση και μεγάλο κίνητρο για διάκριση. Αυτό είναι ευδιάκριτο. Είμαστε ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Παίζει ο ένας για τον άλλον. Ο καθένας κοιτάζει να βοηθήσει τον συμπαίκτη του. Σίγουρα ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση μέσω του προολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο.

Όμως κάθε αγώνας μέσα σε μια ολυμπιακή χρονιά είναι σημαντικός. Αυτό κάναμε στο Ντέμπρετσεν. Κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια με πολύ καλούς αντιπάλους» τόνισε χαρακτηριστικά ο διεθνής περιφερειακός της Μπρέσια, Άγγελος Βλαχόπουλος.