Αργυρόπουλος: «Γκολ και νίκη αυτοπεποίθησης, δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Στέλιος Αργυρόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Με δικό του γκολ έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος...σκότωσε την Ισπανία διαμορφώνοντας το 12-11.

Αργυρόπουλος: «Γκολ και νίκη αυτοπεποίθησης, δεν έχουμε πετύχει τίποτα»

Ο Στέλιος Αργυρόπουλος με μία «βόμβα» από την περιφέρεια...ξέρανε την Ισπανία, απόψε (9/1) στο Ντέμπρετσεν και χάρισε στην Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών την πρόκριση στην τελική φάση του World League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού Στέλιος Αργυρόπουλος είπε για τη νίκη επί της Ισπανίας που ήρθε με το δικό του γκολ, έξι δευτερόλεπτα πριν από το τέλος της συγκλονιστικής αναμέτρησης.

Ελλάδα - Ισπανία 12-11: Πρόκριση στο Super Final του World League με Αργυρόπουλο στο φινάλε!

«Δεν θέλω να σταθώ στο γκολ. Δεν είχα άλλη επιλογή από το να προσπαθήσω να σκοράρω. Ο χρόνος τελείωνε και η ευκαιρία ήταν μεγάλη για μένα και για την Εθνική ομάδα.

Ήταν ένα γκολ που μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Θα παίξουμε σε έναν τελικό, απέναντι στο Μαυροβούνιο, θα αγωνιστούμε στην τελική φάση αυτής της διοργάνωσης και το κυριότερο θα πάμε με ψηλά το κεφάλι στο προολυμπιακό τουρνουά.

Στο Ρότερνταμ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο για την παρουσία, για μια ακόμη φορά, σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα».