Στον Άγιο Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών

Την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της στο προολυμπιακό τουρνουά που είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Τεργέστη (17-24 Ιανουαρίου), ξεκίνησε από την Πέμπτη (5/11) στον Άγιο Κοσμά, η Εθνική Ομάδα πόλο των Γυναικών.

Στον Άγιο Κοσμά η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών

Στον Άγιο Κοσμά προπονείται η Εθνική Ομάδα πόλο των γυναικών. Ο Τεό Λοράντος προετοιμασία τη «γαλανόλευκη» για το προολυμπιακό τουρνουά που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Ιταλία.

Στην προετοιμασία μετέχουν οι Διαμαντοπούλου Χρυσή, Σταματοπούλου Ιωάννα, Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικολέττα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Βασιλική, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Σιούτη Χριστίνα, Τορνάρου Σοφία (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ξενάκη Έλενα, Χυδηριώτη Ιωάννα, Νίνου Ειρήνη, Κώτσια Χριστίνα, Πάτρα Μαρία (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Αγγελιδη Φοίβη (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Σωτηρέλη Ελένη (ΕΘΝΙΚΟΣ), Φουντωτού Ελευθερία (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία που έκαναν λόγο για αναβολή του τουρνουά, αλλά για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Άλλωστε κανένας δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προβλέψει τι θα γίνει με την πανδημία μέχρι και τον Ιανουάριο.