Άρης - ΠΑΟΚ: «Ντου» κουκουλοφόρων σε αγώνα εφήβων! - Τι καταγγέλλει ο Άρης!

Κατά τη διάρκεια αγώνα πόλο μεταξύ εφήβων Άρη- ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν φραστικά στους παίκτες των «κιτρίνων»

Άρης - ΠΑΟΚ: «Ντου» κουκουλοφόρων σε αγώνα εφήβων! - Τι καταγγέλλει ο Άρης!

Χυδαία λεκτική επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε η εφηβική ομάδα πόλο του Άρη σε ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να αποσυρθούν από τουρνουά της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της εφηβικής ομάδας πόλο με εκείνη του ΠΑΟΚ άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο γήπεδο και άρχισαν να βρίζουν με χυδαίες εκφράσεις και συνθήματα τους παίκτες του Άρη.

Ο αγώνας διακόπηκε και οι κίτρινοι» αποχώρησαν από το τουρνουά εις ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ προχώρησαν στην δημοσιοποίηση ανακοίνωσης.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την απόσυρση της ομάδας Πόλο Εφήβων του συλλόγου από το τουρνουά που διοργανώνει ο Φοίβος Συκεών.

Δυστυχώς, το Σάββατο (17/10) γίναμε μάρτυρες ενός θλιβερού περιστατικού που μόνο ντροπή πρέπει να προκαλεί για τους εμπνευστές και τους δράστες του.

Την ώρα που η ομάδα μας αγωνιζόταν με τον Π.Α.Ο.Κ., περίπου 70 άτομα εισήλθαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, φορώντας κουκούλες, και άρχισαν να βρίζουν εν χορώ τους νεαρούς αθλητές του ΑΡΗ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρίσκονταν παιδιά με τους γονείς τους, οι οποίοι έγιναν μάρτυρες ενός ντροπιαστικού περιστατικού σε αγώνα Εφήβων.

Ο αγώνας, φυσικά, διακόπηκε και η ομάδα μας αποχώρησε με τη συνοδεία αστυνομίας από το κολυμβητήριο. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη, ο ΑΡΗΣ δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποχωρήσει από το τουρνουά, αφού σε καμία περίπτωση ο σύλλογος δεν προτίθεται να θέσει σε κίνδυνο τους αθλητές και τους προπονητές μας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοργανώτρια ομάδα, τον Φοίβο Συκεών, τον οποίο ευχαριστούμε για την πρόσκληση και τη φιλοξενία».