Πέθανε ο Φώντας Μουδάτσιος (pic)

Ο παλαίμαχος πολίστας και προπονητής πόλο Φώντας Μουδάτσιος πέθανε σήμερα σε ηλικία 60 ετών.

Πέθανε ο Φώντας Μουδάτσιος (pic)

Ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού και του Εθνικού, διατέλεσε ομοσπονδιακός προπονητής στην γυναικεία υδατοσφαίριση αλλά και στην ομάδα του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας με τεράστιες επιτυχίες.

Κορυφαία φυσικά η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2000 από τη γυναικεία ομάδα της Γλυφάδας! Το πρώτο μεγάλο τρόπαιο για τη γυναικεία υδατοσφαίριση!

Παράλληλα, ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον Ολυμπιακό (γυναίκες) στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην ιστορία του τμήματος το 1995!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον θάνατο του Φώντα Μουδάτσιου (pic)

Ήταν σύζυγος της παλιάς πολίστριας του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας ομάδας, Δήμητρας Ασιλιάν (μέλος της Εθνικής που κατέκτησε το ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004) και πατέρας ενός παιδιού.

Ο Φώντας είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980 στην Μόσχα και του 1984 στο Λος Άντζελες.

Συντετριμμένος ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας κύριος Δημήτρης Διαθεσόπουλος προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι συντετριμμένος. Έχω μείνει στήλη άλατος. Ένα χρυσό παιδί, ένα μάλαμα, έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή. Υπέροχος αθλητής και σπουδαίος άνθρωπος.

Σαν κύριος ήρθε στην Ομοσπονδία και σαν κύριος έφυγε. Δεν δημιούργησε ποτέ του πρόβλημα. Ποτέ δεν είχε δεύτερη κουβέντα να πει.

Δεν έδωσε ουδέποτε δικαίωμα. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Ήταν ένας κύριος. Συλλυπητήρια στην σύζυγό του, την ολυμπιονίκη Δήμητρα Ασιλιάν και στην οικογένειά του». 

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας