Παναθηναϊκός: Δημιουργεί γυναικείο τμήμα πόλο!

Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε την δημιουργία προαγωνιστικού τμήματος πόλο για κορίτσια 6-13 ετών.

Παναθηναϊκός: Δημιουργεί γυναικείο τμήμα πόλο!

O Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε την δημιουργία προαγωνιστικού τμήματος πόλο για κορίτσια 6-13 ετών.

Οι προπονήσεις του τμήματος θα πραγματοποιούνται στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου

«Ο «Σύλλογος μεγάλος» επανέρχεται στο γυναικείο πόλο σε επίπεδο ακαδημιών έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας δημιουργώντας προαγωνιστικό τμήμα.

Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί προαγωνιστικό τμήμα υδατοσφαίρισης για κορίτσια 6-13 ετών στο ΟΑΚΑ.

Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά 5-7μ.μ. και οι ενδιαφερόμενοι-ες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του τμήματος κ. Ανδρέα Παπαδημητρακόπουλο (6947446455)».

Όλα αυτά βέβαια τη στιγμή που πριν από έναν μήνα περίπου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είχε ανακοινώσει πως ρίχνει την ομάδα των ανδρών στο πόλο στην Α2 ανδρών!

«Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως και για λόγους αγωνιστικής «στρατηγικής» κρίνεται αναγκαίο η ομάδα να αγωνιστεί στην Α2 Κατηγορία και να πέσει το βάρος πάνω στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα που ήδη βρίσκονται σε τροχιά πρωταθλητισμού και έχουν επιστρέψει και πάλι στους τίτλους.

Παναθηναϊκός: «Έριξε» επίσημα το πόλο στην Α2- Το βάρος στα άλλα ομαδικά

Ασφαλώς και θα συνεχιστεί η εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομών του «τριφυλλιού» καθώς ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει μια από τις καλύτερες ακαδημίες υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα κάτι που φαίνεται και από τα πλασαρίσματα στα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Το τμήμα θα βασιστεί στα «σπλάχνα» του με τον ξεκάθαρο στόχο όλων στο άμεσο μέλλον να υπάρχει συνέχεια των επιτυχιών των ακαδημιών του τμήματος και στην πρώτη ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του πριν από έναν μήνα ο Παναθηναϊκός.