Ολυμπιακός: Στην τρίτη θέση οι Νεάνιδες, 7-5 τον Εθνικό

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού, που επικράτησαν με 7-5 του Εθνικού στον εξ’ αναβολής μικρό τελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο kολυμβητήριο του Λαιμού.

 Ολυμπιακός: Στην τρίτη θέση οι Νεάνιδες, 7-5 τον Εθνικό

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού, που επικράτησαν με 7-5 του Εθνικού στον εξ’ αναβολής μικρό τελικό της τελικής φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

Οι «ερυθρόλευκες» ολοκλήρωσαν έτσι την παρουσία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με απολογισμό τριών νικών σε 5 αγώνες.

Στη φάση των ομίλων η ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου κατέλαβε τη 2η θέση κερδίζοντας αρχικά με 14-5 τη ΝΕ Πατρών και με 29-5 τον Γ.Σ. Περιστερίου, ενώ ηττήθηκε με 16-4 από τον Νηρέα Χαλανδρίου.

Νεάνιδες: Αναβλήθηκαν οι τελικοί του πρωταθλήματος!

Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τη Βουλιαγμένη από την οποία ηττήθηκε με 16-8, και στο μικρό τελικό χάρη στη νίκη κόντρα στον Εθνικό, κατέλαβε την 3η θέση του πρωταθλήματος κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Εθνικός Πειραιά (Δασκαλόπουλος): Χάϊτα, Δαλούση, Ανδρεοπούλου, Ξυλούρη, Αναγνώστου 1, Καραμπέτσου 1, Φέλλα, Μπέτα, Μπερίκου 1, Καλομοίρη, Παναγιωτοπούλου, Γκοτζιά 1, Βράκα, Γαλανάκη 1, Δασκαλοπούλου

Ολυμπιακός (Γιάννης Μπενόπουλος): Φερεντίνου, Χριστουδούλου Α. 1, Τζωρτζάκη, Σιούτη 2, Ζαχαρίου, Χαλδαίου 1, Τσέλιου, Υφαντή, Παπαδοπούλου, Θεοφανοπούλου 1, Δρακώτου, Χριστοδούλου Κ. 2, Κωνσταντοπούλου, Βαμβακάρη, Μαργαρίτη

Τα αποτελέσματα
Ολυμπιακός-Ν.Ε. Πατρών 14-5
Ολυμπιακός-Γ.Σ. Περιστερίου 29-5
Ολυμπιακός-Νηρεάς Χαλανδρίου 4-16
Ημιτελικός
Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 8-16
Μικρός Τελικός
Εθνικός-Ολυμπιακός 5-7