Νεάνιδες: Αναβλήθηκαν οι τελικοί του πρωταθλήματος!

Αναβλήθηκε η διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος πόλο Νεανίδων που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Περιστερίου. Η σχέση με τα κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική ομάδα των ανδρών

Νεάνιδες: Αναβλήθηκαν οι τελικοί του πρωταθλήματος!

Αναβλήθηκε η διεξαγωγή των τελικών του πρωταθλήματος πόλο Νεανίδων που ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνα (ίδια αναφορά και για τα δύο παιχνίδια σε ξεχωριστά φύλλα αγώνα):

Πόλο: Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη, Νηρέας Χαλανδρίου – Εθνικός οι ημιτελικοί στις Νεάνιδες

«Λόγω εμφάνισης κρουσμάτων covid19 σε αθλητές των Εθνικών ομάδων και μέχρι τη διενέργεια των απαραιτήτων τεστ - ιχνηλάτησης των περιστατικών, αιτούμεθα την αναβολή του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος Νεανίδων μεταξύ των ομάδων Νηρέας Χαλανδρίου - ΝΟ Βουλιαγμένης" και αντίστοιχα "... του μικρού τελικού του πρωταθλήματος Νεανίδων μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Εθνικός Πειραιά".

Εθνική ομάδα πόλο και κορονοϊός: Ακόμη τέσσερα μέλη θετικά στον ιό!

Τα φύλλα αγώνα υπεγράφησαν από τα τέσσερα σωματεία και τον αλυτάρχη και η αναβολή θα εγκριθεί και τυπικά από το ΔΣ της ΚΟΕ που θα ορίσει εκ νέου του αγώνες.

Στους δύο πρωινούς ημιτελικούς, στο ίδιο κολυμβητήριο (Περιστέρι), η ομάδα του Χαλανδρίου νίκησε 12-5 τον Εθνικό Πειραιά, ενώ ο ΝΟΒ επιβλήθηκε με 16-8 του Ολυμπιακού.

Θετικός στον κορονοϊό ο Μανώλης Πρέκας - Κλείνει το κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά