Πόλο: Ο Τάσος Παπαναστασίου ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του Πανιωνίου

Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Ο Τάσος Παπαναστασίου είναι ο νέος προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Πόλο: Ο Τάσος Παπαναστασίου ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του Πανιωνίου

Ο Τάσος Παπαναστασίου, o «γάτος» όπως είναι και γνωστός, είναι ο αντικαταστάτης του Σταμάτη Χέλμη.

Ο τελευταίος οδήγησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης στην μεγάλη κατηγορία και ήταν και φέτος στον πάγκο της, σε μια σεζόν όπου για την ώρα δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του στο γυναικείο τμήμα του για την περίοδο 2020-2021 που θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία γυναικών με τον Τάσο Παπαναστασίου.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1964 .Τελειόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (1990) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος σε σπουδές Μάνατζμεντ (ειδικότητα οργάνωση διοίκηση αθλητικών οργανισμών) από το University of East London (1992).

Σαν αθλητής υδατοσφαίρισης του ΑΝΟ Γλυφάδας και του ΟΣΦΠ έχει κατακτήσει 9 φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α1 κατηγορίας Ανδρών.

Μέλος της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών από το 1982 με 270 διεθνείς συμμετοχές και ολυμπιονίκης στην Ολυμπιάδα του Λος Άντζελες (1984). Σαν προπονητής έχει εργαστεί στα σωματεία ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Βουλιαγμένης, Πανιώνιο ΓΣΣ , ΑΡΙΩΝ Γλυφάδας, ΓΣ Περιστερίου, Εθνικό.

Έχει κατακτήσει με τον ΑΝΟΓ και ΝΟΒ πέντε Πρωταθλήματα Α1 κατηγορίας Γυναικών και ένα Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών Ευρώπης Γυναικών το 2003 με την ομάδα του ΑΝΟΓ.

Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας κορασίδων με την οποία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες του 2019 . Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του» αναφέρει ο Πανιώνιος στην ανακοίνωσή του για την πρόσληψη του 56χρονου τεχνικού.