H Kαμμένου εξύμνησε τον Κουντούρη που την προστάτευσε

Ένσταση κατέθεσε η Βουλιαγμένη μετά το τέλος του τρίτου τελικού της Α1 υδατοφαίρισης γυναικών,

H  Kαμμένου εξύμνησε τον Κουντούρη που την προστάτευσε

Όπως εξήγησε ο τεχνικός διευθυντής του ΝΟΒ, Αρτίν Ελμισιάν, η ένσταση έχει να κάνει με το ότι οι διαιτητές δήλωσαν αναρμόδιοι να διακόψουν το παιχνίδι, όταν ο ίδιος τους ρώτησε χαρακτηριστικά «πότε διακόπτεται ένας αγώνας;», μετά τον τραυματισμό της Αλεξίας Καμμένου από ρίψη μπουκαλιού από την εξέδρα, ενώ ο αλυτάρχης της ΚΟΕ έλεγε αργότερα ότι την ευθύνη για τη διακοπή ενός αγώνα σε περίπτωση επεισοδίων έχουν οι διαιτητές.

Ο Ελμισιάν έκανε μάλιστα έναν παραλληλισμό με όσα συνέβησαν στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα με το αντικείμενο που βρήκε τον Οσκαρ Γκαρθία, λέγοντας ότι εκεί άλλαξε χέρια ένα πρωτάθλημα.

Η Αλεξία Καμμένου εξήγησε ότι το μπουκάλι τη βρήκε στον αυχένα και αισθάνθηκε προσωρινά ζάλη. Τόνισε πάντως ότι τα δύο σωματεία δεν έχουν κάτι να χωρίσουν και μάλιστα εξήρε τη στάση του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος έτρεξε αμέσως προς το μέρος της για να την προστατεύσει.

** Στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν ότι απέβαλαν για διαμαρτυρία την Καμμένου, αναφέρουν κατά λέξη το υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε από την εξέδρα και την άσεμνη χειρονομία της τεχνικού του ΝΟΒ. Εν συνεχεία, γράφουν ότι πετάχτηκαν από την εξέδρα αντικείμενα προς το μέρος της, χωρίς να διευκρινίζουν αν τη χτύπησαν.