Ολυμπιακός: Στη Γλυφάδα για το «έξι στα έξι»!

Με στόχο την έκτη νίκη σε ισάριθμα ματς θα παραταχθεί η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Ολυμπιακός: Στη Γλυφάδα για το «έξι στα έξι»!

Με στόχο την έκτη συνεχόμενη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια θα παραταχθεί στο Κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος» κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (9/11, 15:30) και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους κόντρα στην ομάδα της Γλυφάδας που ακολουθεί στη δεύτερη θέση με εννέα βαθμούς.

Με εξαίρεση τη δεδομένη απουσία της Χρυσής Διαμαντοπούλου, ο Χάρης Παυλίδης δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ενόψει της αναμέτρησης δήλωσε τα εξής: «Αντιμετωπίζουμε τη Γλυφάδα η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστούμε στο συγκεκριμένο ματς με την απαιτούμενη συγκέντρωση για να πετύχουμε μια ακόμα νίκη. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να παρουσιάζουμε σημάδια βελτίωσης στην απόδοσή μας, μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε ενόψει και της έναρξης των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων στο τέλος του μήνα».