Συνέχεια με το Ρέθυμνο για το πόλο γυναικών του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Τετάρτη (30/10) στις 19:00 στο «Π. Καπαγέρωφ», το ΝΟ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Συνέχεια με το Ρέθυμνο για το πόλο γυναικών του Ολυμπιακού

Μετά τη νίκη με 14-7 επί της Βουλιαγμένης οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται την Τετάρτη (30/10) στις 19:00 στο «Π. Καπαγέρωφ», το Ν.Ο. Ρεθύμνου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός οδηγεί την κούρσα του Α’ Ομίλου με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς και κόντρα στον ουραγό θέλει να κάνει το «5 στα 5». Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Χάρη Παυλίδη, ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητριών με εξαίρεση τη Χρυσή Διαμαντοπούλου που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Η Βάσω Πλευρίτου ενόψει της αναμέτρησης με το ΝΟ Ρεθύμνου ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πρωταθλήματος με το ΝΟ Ρεθύμνου, με τον οποίο είναι δεδομένη και ξεκάθαρη η διαφορά δυναμικότητας που μας χωρίζει. Παρ’ όλα αυτά θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο ματς με την ίδια σοβαρότητα που αρμόζει σε κάθε ομάδα για να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας».