Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 7-5: Υβριστικά συνθήματα κατά Καμμένου και Πρωθυπουργού (vid)

Αρκετά ήταν τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο Κολυμβητήριο του Πειραιά, κατά της Αλεξίας Καμμένου και του Αλέξη Τσίπρα, από τους φίλους του Ολυμπιακού και γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα.

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 7-5: Υβριστικά συνθήματα κατά Καμμένου και Πρωθυπουργού (vid)

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, γράφει την δική της ιστορία στο σπορ, καθώς αναδείχθηκε για έκτη σερί σεζόν πρωταθλήτρια στην Ελλάδα, επικρατώντας της Βουλιαγμένης.

Στο φύλλο αγώνα, όμως , γράφτηκαν τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο Κολυμβητήριο του Πειραιά, έχοντας στόχο τόσο την προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου, όσο και τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Που$@n@, λ$σβ$@ Αλεξία» και «Γ@μι$τ@ ο αδελφός σου και ο Πρωθυπουργός», "Γ@μ# τον αδελφό σου, τον π...@ας γιό" ήταν τα συνθήματα που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα. Παράλληλα, καταγράφηκε στο , τόσο η αποβολή του Έφορου της Βουλιαγμένης, όσο και η αποβολή της Αλεξίας Καμμένου για έντονη διαμαρτυρία.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 1.36 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο έφορος του ΝΟ Βουλιαγμένης κ. Τσέβδος και στο 1.21 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα η προπονήτρια του ΝΟ Βουλιαγμένης κ. Καμμένου, για έντονη διαμαρτυρία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έβριζαν και τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα με το εξής περιεχόμενο "που..., λε..., Αξεξία", "Αλεξία, άντε γειάσου, άντε σπίτi που γ... η μαμά σου" και "Αλεξία γ... ο αδερφός σου και ο πρωθυπουργός".